bazár, predaj, inzercia, predám

Kryt na Motorola Moto G3, XT1540

Kategória: Kryty

Predam novy nepouzivany celotelovy kryt na Motorolu. Vid. v prilohe na ake modely je vhodny.
Predam za 5€
Len osobny odber v BA
Kryt na Motorola Moto G3, XT1540
Podobné inzeráty
Kryt TPU na Motorola Moto G31
Predám kryt TPU na Motorola Moto G31.
Kryt na mobil s magnetom Lenovo Moto G6 play
Predám zachovalý kryt na mobil Motorola Moto G6 play.Odolný obal Fusion Ring Armor spoľahlivo ochráni váš mobil pri pádoch na zem a proti škrabancom. Pozostáva z dvoch vrstiev: gelového TPU, ktoré zabráni otrasom a pevného plastu, ktorý dodáva obalu potrebnú pevnosť. Zvýšené okraje chránia zadnú kameru a displej pred poškriabaním. Hlavnou prednosťou je možnosť prichytenia na magnetický držiak v aute bez toho, aby ste museli lepiť pod kryt kovový pliešok. Zabudovaný prstenec môžete použiť ako praktický držiak alebo opierku. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI: -sofistikovaný dizajn s dôrazom na praktické detaily -materiál: plast + TPU (guma) -rotačný držiak v tvare prstenca -chráni celý telefón vrátane ovládacích tlačidiel -obal je vybavený kovovým plieškom, ktorým obal prichytíte na magnetický držiak -plný prístup ku všetkým ovládacím prvkom a portom -farba: tmavomodrá Cena je 5€+poštovné.Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Predávam kryt na motorola moto e7i/e7 power
Dobrý deň predávam kryt na motorolu moto e7i/e7 power kryt bol chvíľku používaný ale je v dobrom stave. Osobný odber BA alebo pošlem poštou/packetou/kuriérom
Honor 8X & Motorola Moto E7i Power
Predám nové nepoužívané príslušenstvo pre mobilné telefóny. Cena za 1ks/3€, cena za 2ks/4€ (množstevná zľava)! - flipové puzdro čierne originálne pre Honor 8X, cena 3€. - ochranné tvrdené sklo Fixed pre Motorola Moto E7 Power/E7i Power, cena 3€. INFO: - neposielam na dobierku, tovar nevymieňam. - poštovné podľa cenníka SP, balné dohodou. - odpovedám na email, neodpovedám na telefón.
OBAL NA MOBIL MOTOROLA MOTO G 5G PLUS
Predám nový zabalený priesvitný "gumový" obal na mobil MOTOROLA MOTO G 5G PLUS. Cena pri osobnom odbere alebo SK Poštou +1 EUR. Zn.: Vymenil som mobil a tento nový obal už nepotrebujem.
Predám kryty na telefón/tablet nepouživané nové dohodou
Pouzdro na tablet Huawei MatePad T8 Flip Cover - šedé/modré 2€ Samsung Galaxy s22+ 2€ Pouzdro na mobil flipové WG Evolution Karbon na Apple iPhone 11 - čierne 2€ Kryt na mobil White Diamonds Ultra Thin Iced Case na Apple iPhone 7/8/SE (2020) - růžový/zlatý 1€ Kryt na mobil White Diamonds Eternity na Apple iPhone 6/6s/7/8/SE (2020) - průhledný 1€ Pouzdro na mobil flipové WG Flipbook Duet na Vivo Y20s - černé 2€ Pouzdro na mobil flipové WG Flipbook Duet na Vivo Y70 - červené 2€ Pouzdro na mobil flipové Samsung Galaxy A51 - černé 2€ Pouzdro na mobil flipové Samsung Galaxy A41 - černé 2€ Kryt na mobil Samsung Spider-Man na Galaxy S10 - červený 2€ Kryt na mobil Samsung Avengers Comics na Galaxy S10 - červený 2€ Kryt na mobil Samsung Clear Standing na Galaxy A72 - průhledný 2€ Kryt na mobil Samsung Galaxy A42 5G - průhledný 2€