bazár, predaj, inzercia, predám

Kryt svietidla /lampy/.

Kategória: Sklo, keramika

Rozmer : priemer 23cm.Farba : biela. Materiál :
mliečne sklo. Bez poškodenia /ako nový/, nevyužitý, nadčasový dizajn. Výborná priepustnosť svetla /napr. úsporná 14W žiarovka= 100W/.Total diskontná symbolická cena. Odber : Bratislava-lokalita Športová hala Pasienky.
Kryt svietidla /lampy/.
Podobné inzeráty
Sklenený kryt na lampy
Predám sklenený kryt na lampy 3 kusy, vonkajší priemer závitu je 7,5 cm
Tienidlá na petrolejové lampy.
Ponúkam na predaj nové sklenené tienidlá na petrolejové lampy, mám viac kusov. Viac info výhradne e-mailom, ďakujem.
predam 2 industrialne lampy
Predam 2 zrestaurovane industrialne lampy 45e ks
vianočné svietidla ZLATOKOV v originál krabici 15eur
predám vianočné svietidla REGIA od výrobcu ZLATOKOV v originál krabici, funkčné, 16 ks svietidiel, k tomu náhradné žiarovky; cena: 20 eur, teraz za 15EUR; odber možný ihneď. PREŠOV
Keramický kryt na vypínač Domčeky, výška 22 cm
Mám na predaj nový keramický kryt domčeky na vypínač. Ručne robená keramika od známej slovenskej keramikárky. Mám doma už viac keramiky, tak preto domčekový kryt predávam. Kupovala som si ho pre seba, nakoniec sme ho doma nepoužili, tak ho nový predávam. Veľkosť : výška je 22 cm, šírka je 24,5 cm a priemer vyrezaného kruhu je 7 cm. Môžete ho použiť aj ako rámik na fotku. Do kruhu si dáte fotku rodiny. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Ten by bol najlepší. Píšte prosím na e - mail.
Kryt na vypínač - domček, keramika
Mám na predaj nový keramický kryt na vypínač v tvare domčeka. Kvalitná ručne robená keramika od známej slovenskej keramikárky. Keramický kryt na vypínač domček je vhodný do detskej izby. Veľkosť : výška je 24 cm, šírka je 18 cm a priemer vyrezaného kruhu je 7 cm. Môžete ho použiť aj ako rámik na fotku. Do kruhu si dáte fotku. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. je možný aj osobný odber. Poprosím písať na e-mail.