bazár, predaj, inzercia, predám

Kryty zadne svetla opel rekord kombi

Kategória: Veterány

Predam pouzite zadne kryty svetiel opel rekord kombi, cena za par
Kryty zadne svetla opel rekord kombi
Podobné inzeráty
Opel Rekord E1
Mám veľa dielov na Opel Rekord E1 Berlina 2.0 E benzín, konkrétne z toho čo je na fotke. Interiérové diely, dvere, strešné originál, motor, injektor na 4 valec aj na 6 valec, kardaň, svetlá, nápisy, rôzne chromové lišty a kľučky, prístrojové budíky, rozdeľovač, cievka, originál elektrické spätné zrkadlo s ovládaním Niektoré diely pasujú aj na Opel Manta, Monza, Senator Prevodovka 5 stupňová na Opel Omega A diesel motor, svetlá, karosárske diely, interiérové diely, panely automat, manuál. Mám pár dielov aj na Opel Rekord D aj na Opel Ascona V prípade záujmu ma kontaktujte mailom.
PREVODOVKA OPEL REKORD A 1964
Predám prevodovku na opel rekord A, vyrábaný v r. 1963-65.V prípade záujmu mam aj predné a zadné okno.
Opel Olympia Rekord P1
Akcia teraz cena na tri dni. Predam alebo pripadna vymena Opel Olympia Rekord P1 r.v 1958 stav predrenovacny . Vozidlo je kompletne, vyradene z prevadzky. Vozidlo je dlhodobo odstavene v suchom priestore motor sa da pekne pretocit mal som ho aj nastartovany . POZOR k vozidlu je aj velky t Technicky preukaz ale nema SPZ Cena dohodou.
RIADENIE OPEL REKORD A
Predám riadenie na OPEL REKORD A 1963-65.Cena dohodou.
Predné blatníky Peugeot a rám predného čela Opel Rekord
Predám povodné nepoužité predné blatníky ako na foto pre veterán autá Peugeot a predný rám čela pre Opel Rekord.ceny dohodou
Diely Opel rekord B
Predám náhradné diely na Opel rekord. Niektoré nové niektoré použité.