bazár, predaj, inzercia, predám

Kto daruje, alebo lacno predá...

Kategória: Vysávače

hocijaký starší vysávač, ale plne funkčný, teda hlavne, aby vysával. Nemusí mať nejaké špeciálne príslušenstvo.Ak vám takýto vysávač doma zavadzia,tak mne by sa zišiel na chalúpku sem tam s ním povysávať si v aute. Ďakujem za ponuky. Humenné a okolie, prípadne aj okolie Vranova. Iba osobný odber. Do 20 eur.
Kto daruje, alebo lacno predá...
Podobné inzeráty
Vysávač na mokré a zároveň suché vysavanie
Preda zachovalý vysávač v dobrom funkčnom stave všetko funguje vysáva samostatné umýva samostatné alebo naraz kablovy nižšie popis
Robotický vysávač
Predá nový nepoužity Robotický vysávač Silvercrest Cena 90 €
Inteligentný robotický vysávač Midea MR06
*VHODNÝ PRE TÝCH, KTORÍ PREFERUJÚ JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE BEZ POUŽITIA MOBILNEJ APLIKÁCIE* Predám tento úplne nový, nepoužitý, len skontrolovaný inteligentný robotický vysávač za skvelú cenu! Vysávač známej značky Midea je vyrobený z kvalitných materiálov, je jednoduchý na ovládanie aj údržbu. Nemá zbytočnú a nevyužívanú funkciu mopu. Nevysával ani raz, je teda pekný, čistý, vhodný tiež ako darček pre niekoho, kto sa nechce trápiť s ovládaním cez mobilnú aplikáciu. - presná navigácia vďaka inteligentnému navigačnému systému M-SLAM - sací tlak 1000 Pa - rotačná kefa vhodná na všetky povrchy vrátane kobercov s nízkym vlasom - nízka hlučnosť len 57 dB - funkcia samonabíjania zaistí automatický návrat k nabíjacej stanici pri takmer vybitej batérii - IR senzory proti kolízii s nábytkom a stenami - štyri senzory proti pádu zo schodov - 350ml nádobka na prach - 2000mAh batéria - diaľkové ovládanie - kompletné príslušenstvo, nepoškodené balenie Viac informácií rád poskytnem prostredníctvom mailu. Uprednostňujem osobný odber v RK alebo DK. Po vzájomnej dohode aj pošlem na dobierku (+poštovné). Píšte len mail. Píšte prosím len v prípade seriózneho záujmu, ďakujem.
Proscenic 790T - ND
Ponúkam na predaj používaný robotický vysávač Proscenic coco smart 790T na náhradné diely, prípadne kto si ho vie opraviť, prosím. Vysávač funguje, ale po spustení upratovacieho programu sa pohne a vypne. Obsah dodávky: vysávač, zásobník na prach s filtrami, handrička na zmývanie 1Ks, hlavná otočná kefa 1ks, bočné rotačné kefky 2Ks, 2x otáčacie koliesko, 1x 14,4V batéria (nová), nabíjacia stanica, adaptér cena všetkých náhradných dielov je približne 160Eur, celé to predám za 60 Eur, prípadne dohoda. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte emailom, alebo telefonicky. Možnosť zaslať aj na dobierku.
Vysavač na rychle vysavanie
Predam vysavač lacno
Vysávač rovus tsunami
Predám tento bezkablovy vysávač s vodnou filtráciou, veľmi dobrý ťah, lacno, mam už novšiu verziu, treba si len nabíjačku kúpiť co je par eur, moju pes rozhrizol... Nový stal 200e