bazár, predaj, inzercia, predám

Kubikes 20S

Kategória: Bicykle

Predám detský super bike KuBikes s kolesami vo veľkosti 20” a rám S. Pekná farebná kombinácia, ľahučký a jazdí perfektne. Super vizuálny stav. So stojanom v cene.
Kubikes 20S
Podobné inzeráty
Ľahký detský bicykel KUBIKES 20S MTB oranžová
Predám ľahký detský bicykel KUBIKES 20 MTB oranžový. Okrem kozmetických vád na laku je všetko v poriadku a plne funkčné. Na ráfikoch sú obuté MTB plášte + pridám náhradné cestné plášte. Ako bonus nechám namontovaný stredový stojan. Hmotnosť: len 7,7 kg (bez pedálov) Velkosť kolies: 20" Počet prevodov: 8 Pôvodná cena: 530€ Viac na:
Detský ultraľahký bicykel KUbikes 16
Predáme ultraľahký detský bicykel KUbikes veľkosť 16L pre deti od 3 rokov, hmotnosť iba 5,72 Kg. Bicykel je ako nový, jazdený príležitostne jednu sezónu. K bicyklu pridávame zdarma príslušentvo, ktoré sme dokupovali - blatníky, stojan a zvonček. Vlastnosti: - odľahčené riadidlá, náboje, kľuky, ráfiky a sedlovka z hliníka - perfektne vyladená geometria rámu, dodáva športovú jazdu avšak sedenie je veľmi pohodlné a vhodné pre deti - hliníková vidlica s Ahead hlavovým zložením - zmenšený priemer riadidiel iba 19 mm - ideálne pre malé ručičky - gripy riadidiel testované na škodlivé látky a veľký bočný náraz - krátke hliníkové kľuky 102 mm - malé brzdné páčky sú prispôsobené na deti - páčky sa dajú nastaviť tak, aby boli pohodlne na dosah - pohodlné brzdenie Jeden z nahľahších bicyklov na trhu, podobný ako značky Woom, Frog, Specialized.
ľahký bicykel kubikes 20
predáme ľahký a kvalitný bicykel, s láskou a citom používaný :), takže ako nový :)
veľmi ľahký detský MTB bicykel Islabikes creig 27,XS,od 140c
platí do zmazania,aktuálny model,kupovany 2021, pripadne, cena dohodou je vám už malý islabike v 24, 26 alebo woom 5,6,off air alebo early rider 24 či frog? Toto je veľmi ľahký horský detský bicykel vo vačšej veľkosti, vhodný aj ako závodný bicykel -pre deti od 145cm, ale už od 140cm je ok- islabikes CREIG s kolesami 27,5 (velkost XXS-XS). Woom , early rider neponúkaju ultraľahký bicykel vo vačšej veľkosti ale islabikes ano. bicykel má kvalitnú odpruženú vidlicu-RockShox 30 Gold RL Solo Air kvalitné hydraulické brzdy - 140mm predný and 160mm zadný disc, vpredu jednoprevodník veľký rozsah kazety velkost kolies 27,5 vhodné aj pre bezdušové použitie.. bicykel je používaný, po servise super pre deti pobehať hory, lesy, polia lúky ale aj do mesta, vdaka velkemu rozsahu prehadzovačky vyjde ľahko aj do kopcov,na závody alebo len pre šport islabikes sú najlepšie bicykle pre deti, veľmi lahké, podobne ako aj woom off air 654 early rider woom frog kubikes woom off ghost cube orbea specialized a ine islabikes 26 pro ctm isla bike cube reaction ghost