bazár, predaj, inzercia, predám

Kuch doska s drezom

Kategória: Kuchyne

Predám drevenú kuchynskú dosku s drezom a batériou, vhodné do altánku
Kuch doska s drezom
Podobné inzeráty
Stolová doska s drezom a batériou
Predám stolovú dosku s drezom a batériou. Šírka dosky je 60 cm. Celková dlžka je 206 cm. Dlžka do výrezu na varnú dosku je 149 cm.
Kuch.linka so spotrebičmi
Výhodne predám modernú kvalitnú kuch.linku robenú na zákazku v tvare-L(dub bardolino-biela) so spotrebičmi(varná doska Bosch, elektr.rura Beko, mikrovlnka Samsung, chladnička Samsung, digestor zdarma a nerez.drez). Bola len krátko používaná,vrchné skrinky kovania Aventos, rozmery vrch.skriniek 180x70cm, dĺžka 280x60cm a 140x40cm. Možnosť predaja spotrebičov aj samostatne
Predám kuchynskú linku s drezom a batériou
Predám kuchynskú linku s drezom a batériou v perfektnom stave. Ku kuchynskej linke nie sú vrchné skrinky, iba to čo je na obrázku.
Skrinka s drezom
Na predaj malá skrinka s drezom možná dohoda na cene.
Pracovne gastrostoly
Predam pripravne celonerezove stoly, jeden aj so zabudovanym drezom. Rozmery: S drezom:D120xH70xV90,Druhy:D119xH70xV90. Cena dohodou.
Kuchynska linka s drezom
Zdravim, predam kuchynsku linku vid foto. Je k nej este jedna zavesna skrinka ktoru nevidno na foto. Davam ju aj s drezom Cena 95€ Po linku si treba prist do Rudnika, 26km od Kosic. V pripade zaujmu volajte alebo piste email, na sms nereagujem! Inzerat je platny az do vymazania!