bazár, predaj, inzercia, predám

Kuchár

Kategória: Brigády

Príjmeme kuchára do novej prevádzky v Senci, jedná sa o nenaročnú prácu, pracuje sa krátky/dlhý tyzden
plat dohodou na osobnom pohovere
Kuchár
Podobné inzeráty
Pomocná sila/ samostatný kuchár Vlkolínec
Do našej rodinnej reštaurácie na Vlkolínci, prijmeme šikovnú pomocnú silu, samostatného kuchára/ku - vyučenie nie je podmienkou. Základom našej kuchyne sú slovenské, liptovské jedlá, typické pre región. Momentálne hľadáme výpomoc na víkend, ale od polovice mája aj v týždni, prípadne podľa dohody. Mzda závisí od skúseností: Pomocný kuchár 4-5€ Netto. Samostatný kuchár 6-7€. V prípade potreby vieme zabezpečiť dovoz/odvoz z Ružomberka. Práca je vhodná aj pre dôchodcu, absolventa, študenta, či skúsenejšiu pomocnú, ktorá je v tradičnej slovenskej kuchyni ako doma. V prípade záujmu prosíme zaslať životopis na vlkolinec.restaurant@ Alebo tel.kontakt .
Kuchár/Kuchárka - AVA Thermalpark v Diakovciach
Kúpalisko AVA Thermalpark v Diakovciach prijme brigádnikov na pozíciu - KUCHÁR/KUCHÁRKA Mzda: podľa skúseností Nástup: ihneď Kontakt:
Kuchar hlada brigadu
Kuchar s praxou, hladam brigadu na letnu sezonu v bufete, alebo v kuchyni s ubytovanim.
Hľadám brigádu ako kuchár
Hľadám brigádu ako kuchár mám 35-ročnú prax.Môžem každú sobotu v mesiaci.
Hľadám
Dobrí deň hľadám si prácu v gastre ako pomocný kuchár alebo umyvač riadu.
Šéfkuchár
Dobrý deň som vyučený kuchár s 20-ročnou praxou zo slovenskej, talianskej i medzinárodnej kuchyne.Nieje mi cudzie variť klasické i náročnejšie slovenské, české jedlá, burgery,pizze,rizota, cestoviny,morské plody atď.Hladam si prácu zatiaľ iba brigádne len v meste Nitra,na Max 8 hodín denne počas pracovného týždňa.Plat dohodou.Kontaktujte ma na čísle