Kuchár - hlavný pracovný pomer
Kategória:
Pohostinstvá a ubytovanie
Prijmeme kuchára(-ku) ktorý má chuť a skúsenosť pracovať v krásnom horskom prostredí Kremnických vrchov v penzióne Guldiner
Náplň práce :
Príprava jedla podľa stanoveného jedálneho lístka
zodpovednosť za kvalitu jedla
servírovanie jedla
Pracovný čas:07:00-20:00 (týždeň a týždeň voľno po dohode s kolegom aj inak)
Podmienkou prijatia: Výučný list/ Maturitné vysvedčenie, zdravotný preukaz, prax min 2 roky
Pracovný pomer:TPP
Mzda: 8€ netto + osobné ohodnotenie.
Bližšie na osobnom stretnutí.
Možnosť ubytovania a stravovania zdarma.
Svoje žiadosti o prijatie zašlite aj s krátkym popisom pracovnej histórie na email: guldiner@
Telefónny kontakt:
Náplň práce :
Príprava jedla podľa stanoveného jedálneho lístka
zodpovednosť za kvalitu jedla
servírovanie jedla
Pracovný čas:07:00-20:00 (týždeň a týždeň voľno po dohode s kolegom aj inak)
Podmienkou prijatia: Výučný list/ Maturitné vysvedčenie, zdravotný preukaz, prax min 2 roky
Pracovný pomer:TPP
Mzda: 8€ netto + osobné ohodnotenie.
Bližšie na osobnom stretnutí.
Možnosť ubytovania a stravovania zdarma.
Svoje žiadosti o prijatie zašlite aj s krátkym popisom pracovnej histórie na email: guldiner@
Telefónny kontakt:
Podobné inzeráty
Ahojte hľadáme šikovného kuchára na grill do Mostu pri Bratislave
Pripravujú sa jednoduché jedlá, z kvalitných surovín. Rebrá, burgre, hotové jedlá… Všetko si pripravujeme svojpomocne žiadne polotovary.
Máme vlastnú údiaren v areáli kde si údime vlastné mäso, klobásy.. do jedál a veľa ďalšieho.
Voči zamestnancom sme ústretoví to isté očakávame aj od Vás. Vieme sa dohodnúť aj na vyplácaní po smene alebo aj inak ako Vám to bude vyhovovať. Pracuje sa na Tpp poprípade brigádne.
V kuchyni na jednej smene pracujú Šéfkuchár, hlavný kuchár, kuchár pomocná sila a Pizzer takže nie ste na to sami.
Ponúkané pracovné pozície:
Hlavný kuchár : priprava jedál na grile, vydávanie , stylovanie jedál, sledovanie chodu surovín, udržiavanie čistoty a vedenie pracovníkov na svojej smene.
Pracovná doba : 8:00 - 21:00
Plat : 120€/deň v čistom
po skúšobnej dobe navýšenie platu
Kuchár: Príprava príloh oblôh, vydávanie jedál, udržiavanie čistoty, sledovanie chodu tovaru.
Pracovná doba : 8:00-21:00
Plat - od 90€/deň
V prípade nezdvihania telefónu prosím zanechať sms alebo mail.
Skúška je platená. Ubytovanie možné tak isto.
Tešíme sa na Vás.
Ahojte ponúkame pracovnú pozíciu v reštaurácii v Moste pri Bratislave.
Voči zamestnancom sme ústretoví to isté očakávame aj od Vás. Vieme sa dohodnúť aj na vyplácaní po smene alebo aj inak ako Vám to bude vyhovovať. Pracuje sa na Tpp poprípade brigádne.
V kuchyni na jednej smene pracujú Šéfkuchár, hlavný kuchár, kuchár pomocná sila.
Kuchár: Príprava príloh oblôh, vydávanie jedál, udržiavanie čistoty, sledovanie chodu tovaru.
Pracovná doba : 8:00-21:00
Plat - od 90€ /deň
V prípade nezdvihania telefónu prosím zanechať sms alebo mail.
Skúška je platená. Ubytovanie možné tak isto.
Tešíme sa na Vás.
Ahojte ponúkame pracovnú pozíciu v reštaurácii v Moste pri Bratislave.
Voči zamestnancom sme ústretoví to isté očakávame aj od Vás. Vieme sa dohodnúť aj na vyplácaní po smene alebo aj inak ako Vám to bude vyhovovať. Pracuje sa na Tpp poprípade brigádne.
V kuchyni na jednej smene pracujú Šéfkuchár, hlavný kuchár, kuchár pomocná sila.
Kuchár: Príprava príloh oblôh, vydávanie jedál, udržiavanie čistoty, sledovanie chodu tovaru.
Pracovná doba : 8:00-21:00
Plat - od 90€ /deň
V prípade nezdvihania telefónu prosím zanechať sms alebo mail.
Skúška je platená. Ubytovanie možné tak isto.
Tešíme sa na Vás.
Hlavný kuchár, Headchef
Miesto práce
Štúrova, Košice, Slovensko
Základná zložka mzdy a ďalšie odmeny
1 400 EUR/mesiac
Do nášho zabehnutého tímu modernej kantíny Good Mood hľadáme kolegu na pozíciu Head Chef.
Pozícia je ideálna pre ambiciózneho Sous Chefa ktorý sa chce kariérne posunúť a zdokonaliť svoje schopnosti.
Prevádzka sa zameriava na poskytovanie denného stravovania v rámci biznis centra.
Head Chef je plne zodpovedný za prevádzku kuchyne a jeho zodpovednosti sú:
Zostavovanie a normovanie týždenného menu ktoré pozostáva z dvoch polievok, troch denných jedal a troch jedál v stálej týždennej ponuke.
Dohľad nad donáškovou stránkou kantíny
Zodpovednosť za hygienu, čistotu a dodržiavanie HACCP.
Zodpovednosť za tovar a objednávky.
Zodpovednosť za nábor nových zamestnancov v rámci kuchyne.
Zodpovednosť za BOZP v rámci úseku.
Zamestnanecké výhody, benefity
Pracovná doba: Pondelok až piatok 6:30 - 15:00. Víkendy zatvorené. Zabezpečené obedy. Incentívny program. Pitný a kávový režim
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Cieľavedomý a zodpovedný profesionál so zmyslom pre detail, tímovo orientovaný, komunikatívny, 100% hygienické návyky, HACCP, BOZP.
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť hľadá do svojho zabehnutého tímu nového kolegu na trvalý pracovný pomer s trojmesačnou súšobnou dobou. Prevádzka kantíny sídli na ulici Štúrová 27 v Košiciach v priestorok budovy Business Centre Košice vedľa budovy súdu a je otvorená pon-pia 7:30 - 15:00. Parkovanie nieje zabezpečené.
Svoje CVčko prosím zašlite na nemergut@
Hľadamé kuchára do Zámockej reštaurácie v Malackách.
Plat 1600€ + mesačne preplácaná dovolenka v sume 150€. Celkový plat 1750€ aj s dovolenkou.
Pracuje aa 15 dní v mesiaci. Kuchyňa je novo zariadená. K dispozícii sú všetky moderné spotrebiče. V kuchyni je hlavný kuchár, pomocný kuchár a pomocná sila v kuchyni. Pre viac info volajte na tel. Č.
Do novootvorenej reštaurácie v obci Predmier ponúkame prácu pre nasledovné pracovné pozície:
-KUCHÁR/KA
-ČAŠNÍK/SERVÍRKA
-ROZVOZCA jedla
NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ!!!
Práca možná na trvalý pracovný pomer alebo brigádne
Ak máte skúsenosti, prax v danom obore a chuť podieľať sa na dlhodobom budovaní skvelého nového podniku, neváhajte nás kontaktovať:
-email: tomas.krupa92@
-SMS na tel číslo , ,
rozvozca od 4€/ho od skúseností + tringelt
čašník od 4,5€/hod a viac v závislostí od skúseností + tringelt
kuchár od 6€/hod a viac v závislostí od skúseností + tringelt
Tomáš Krupa
Hradňanka Food & Beer
Predmier 345