bazár, predaj, inzercia, predám

Kuchyňa Nobilia

Kategória: Kuchyne

Dobrý deň,

ponúkame na odpredaj kuchynskú linku značky NOBILIA. Linka je široká 460cm + 2x20cm výkryt. Súčasťou je aj kredenc šírky 220cm a jedálenský stôl v rozmere cca 180x90 cm. Kredenc alebo stôl sa nedá kúpiť samostatne.

Kuchyňa sa predáva vrátane všetkého príslušenstva a doplnkov bez spotrebičov a drezu.

Pôvodná cena 8900€.

Osobné vyzdvihnutie na pobočke Möbelix Trnava.

V prípade záujmu alebo pre viac info prosím kontaktujte výhradne emailom pobočku Möbelix v Trnave

email: kitchen.lf@
Kuchyňa Nobilia
Podobné inzeráty
Kuchyne NOBILIA Castello (1107.11)
NOBILIA Castello, spotřebiče: trouba + varná deska, digestoř, plně integrovaná myčka, vestavěná lednice. Kuchyni dovezeme až k Vám, platíte pouze cestu k Vám. Platba za kuchyni při předání u Vás. Na spotřebiče poskytujeme záruku. Více fotek mohu poslat mailem. Další informace či reference rád sdělím po telefonu, nebo e-mailem. Další nabídka na kuchyně Smíšek.
Kuchyňská linka Nobilia provance XL
Prodám zánovní bílou kuchyňskou linku Nobilia provance. Včetně spotřebičů Vestavěná myčka nádobí Siemens vestavěná multifunkční trouba AEG vestavěná varná deska Komínová digestoř mikrovlnná trouba Veškeré spotřebiče energetické třídy A+ Kuchyň vybavena velkým drátěným programem systém soft close šuplíky systém soft close vestavěný odpadkový koš systém soft close kuchyň je absolutně kompletní včetně keramického dřezu Valory Boch Pracovní deska obkladový panel ve stejném dekoru zásuvkový systém Důvo clicks. Jedná se o nádhernou kuchyň bez jakéhokoliv poškození rozměry Rozměry Xl Kuchyň Je variabilní veškeré skříňky jsou jednotlivé lze různě kombinovat a sestavit Rozměry 420 X 270 Záruka na spotřebiče zajištěna Doprava zajištěna
Kuchyň ZOE vo vonkajšom štýle  zn. NOBILIA
Kuchyňa ZOE dovezená z Nemecka, dvierka kuchyne z MDF. Rozmery: 270 x 201cm, výška pracovnej dosky 91 cm, výška kuchyne 234 cm, výška kuchyne aj s lištou 243 cm Skrinky sú samostatné a dajú sa preskladať do iného rozmeru. Drez s batériou je ku kuchyni. Dopravu zaistíme. Kompletnú ponuku pošlem mailom. Skladom viac ako 50 kuchýň.
TOP Predam Kuchynsku linku aj so spotrebicmi
Predám kuchynskú linku spolu so vstavanou chladnickou a mraznickou , elektrickou rurou plynovou varnou doskou (dovod rekonstrukcia celeho domu). Kuchynská linka má rozmery 3.3x2,2m. Pouzivana, neposkodena vyrobena v nemecku - Nobilia. , samozatvaracie skrinky a sufliky. Farba biely lesk. Pre viac info stačí zavolať, Inzerat plati do 12.8.2023 kedy bude kuchyna v dosledku prerabky domu demontovana Cena 1,100 EUR + dohoda pri rychlom jednani mozna.
nova kuchynská linka vrátane spotrebičov 2 roky záruka
kuchynska linka vrátane spotrebičou a 2 ročnej záruky Kupovali sme ju pre seba no rodinna situacia sa zmenila tak ju predavame je priamo z Mobelixu kde si ju mozete prevziat 250x270 cm kuchyna znacky NOBILIA kupovana v mobelixe chladnička s mraziakom klasická teplovzdušná rúra indukčná doska LED osvetlenie príprava na malú umývačku riadu rozmeru 45
Nemecká kuchyňa v tvare U, možnosť prispôsobiť
Predám kuchyňu Nobilia, biela matná + dub San Remo, dovoz z Nemecka, tvar U. V cene je aj príslušenstvo: rúra a varná doska Electrolux, odsávač pár Elica, drez, batéria, vstavané koše Blanco a obklad na stenu. Možnosť dokúpiť rúru a varnú dosku. Rozmery: 200 cm x 210 x 258 cm. Dohoda možná v prípade vážneho záujmu a rýchleho jednania.