bazár, predaj, inzercia, predám

Kuchynka Vintage Pink KidKraft

Kategória: Hračky

V top stave, bez poskodeni.

Kuchynka Vintage Pink KidKraft má krásne retro prevedenie v ružovej farbe.
Súčasťou vybavenia je chladnička, mraznička, drez, mikrovlnná rúra, rúra.
Detská kuchynka pôsobí reálne, pretože všetky dvierka sa dajú otvárať a drez sa dá dokonca vybrať a vyčistiť.
Kuchynka je vyrobená z kvalitného dreva.
Obsahuje aj reálne otáčacie tlačidlá a aj úložný priestor nad a pod umývadlom
Kuchynka Vintage Pink KidKraft
Podobné inzeráty
Kidkraft detská kuchynka Vintage ružová
Predám nádhernú detskú kuchynku Vintage ružovú značky Kidkraft v top stave, bez poškodení. Dcérku veľmi nezaujala. Výhodou je, že je zložená, ušetríte pár hodín práce skladaním ???? Podrobné info vrátane rozmerov nájdete na priloženom linku. Cena je bez príslušenstva (možnosť dokúpiť všetko za 15€) Osobný odber BA Rača
Kidkraft Set stôl a 2 stoličky ružovobiely
Predám ružovobiely set, stôl a 2 stoličky, pre deti, značka Kidkraft. Vhodné do interiéru aj exteriéru. Iba osobny odber v TN. Link:
Detská kuchynka
Detská kuchynka Smoby Bon Appétit Chef predstavuje jednu z najprepracovanejších produktov medzi detskými kuchynkami na trhu. Je vyrobená v krásnej a sviežej farebnej kombinácii oranžovej farby, ktorá je doplnená striebornou a bielou. Detská kuchynka má realistický dizajn, a jej prevedenie korešponduje s poslednými trendami bytového dizajnu a architektúry. To robí hru detí zábavnejšou a pútavejšou. Detská kuchynka je vhodná pre deti od 3 rokov. Deti milujú hru s kuchynkou, ktorá ich neomrzí dlhé roky. Vďaka svojmu prevedeniu je kuchynka prístupná z každej strany, a preto umožňuje hru pre viac detí. Hra s detskou kuchynkou u detí rozvíja komunikačné schopnosti a vzájomnou hrou napodobňujú dospelých. Príslušenstvo, doplnky, dvierka a tlačidlá sú prispôsobené drobným detským rúčkam. Kuchynka je vhodná pre dievčatá i chlapcov. Hrou s kuchynkou si tiež cibria motorické schopnosti, hmatovú citlivosť a koordináciu pohybov. Kuchynka je vybavená množstvom vzrušujúcich vlastností, ktoré deti neprestanú udivovať. Smoby Bon Appétit Chef má množstvo úložného priestoru. Kuchynka je tvorená chladničkou s realistickým obrázkom obsahu chladničky. Vedľa nej je rúra na pečenie s otvárateľnými dvierkami, kde si deti môžu napríklad upiecť koláčik. Pracovná doska kuchynky pre deti je tvorená elektrickým sporákom s dvoma platňami na varenie a pečenie, drezom na umývanie riadu. A malým jedálenským stolom na servírovanie. Nad pracovnou doskou kuchynky sa týči stojan, na ktorom je zakomponovaný espresso kávovar s náhradnými kapsulami a rôznymi príchuťami. Nad ním sú kuchynské hodiny, ktoré nesmú chýbať v žiadnej správnej kuchyni a v hornej časti sú držiaky na kuchynské náradie. Ku kuchynke bolo aj príslušenstvo (pribor,taniere,poháre),z tých máme len niektoré plus z inej kuchynskej sady k tomu pridame ďalšie vecicky.
Kidkraft drevený domček Amelia
Predám Kidkraft drevený domček Amelia pre bábiky vo veľmi peknom stave s pôvodným príslušenstvom. NC 140€. Rozmery: v121 x š83cm x h41cm Len osobný odber. Cena: 80€
Domček pre bábiky značky KidKraft
Predám detský domček pre bábiky, výrobca KidKraft. Rozmery domčeka: š-82 cm, v- 125 cm, h-30 cm. Domček sa predáva spolu s príslušenstvom na fotke, má výťah, schodište, otváravé okno. Klavír a toaleta vydáva zvuky, lampa svieti. Domček je vhodný pre bábiky cca 30 cm. Domček je bez poškodenia, ako nepoužívaný. Z dôvodu veľkosti je možný len osobný odber.
Domček pre bábiky Barbie od KidKraft
Predám domček pre bábiky Barbie od výrobcu KidKraft. Domček bude predávaný s príslušenstvom (nábytok). Osobný odber.