bazár, predaj, inzercia, predám

Kuchynská doska Duropal

Kategória: Kuchyne

Predám nemeckú pracovnú dosku Duropal. Bez drezu.
Hrúbka 4cm
Rozmer: 184x224cm Lko šírka 60cm
časť s výrezom na varnú dosku 172cm
Inzerát platí do zmazania. Možno doviezť na smer DS alebo TT
Kuchynská doska Duropal
Podobné inzeráty
Duropal Wodego Kuchynská pracovná doska
Vysoko kvalitná kuchynská pracovná doska Duropal Wodego. Veľmi odolná, tvrdá s ABS hranami. Imitácia kameňa. Rozmery 121cm*105cm, viď.fotku. L-ková
Zostatok, zbytky pracovnej dosky - nové
Uprednostňujem prvý kontakt cez whatsapp, email (formulár bažoš) alebo sms. Predám nový, zbytok, zostatok pracovnej dosky DUROPAL hĺbka 60 cm a druhy kus hĺbka 90 cm. Sirka na obrázkoch. Kuchynská doska Oriental stone brown S63007SD 600x39mm Kuchynská doska Oriental stone brown S63007SD 900x39mm Nosný materiál: drevotrieska V20, povrch: HPL laminát hrúbky 0,8-1,0 mm Profil: “Q” s rádiusom 3mm Pri rýchlom jednaní resp. kúpe niečoho iného z mojej ponuky cena dohodou možná.
Kuchynská linka AUREA
Super výpredaj – kuchynská linka z expozície. Kuchynská linka značky CREO. Kvalitné masívne dvierka v prírodnom prevedení. Laminátova pracovná doska v sivej farbe. Zástena kuchyne v kombinácii laminátu v spodnej časti a drevenej zásteny v hornej časti. Kvalitné kovania Blum na pántoch a zásuvkách, ktoré zaručujú plnovýsuv a tlmené uzatváranie. Ku kuchyni patrí aj pracovný pult v drevenom prevedení, v rozmere 180 x 90 x v. 89 cm Rozmer kuchyne je 495 cm ( v hornej časti vystupuje rímsa o 5 cm z každej strany ), výška kuchyne aj s hornou okrasnou rímsou je 224 cm Súčasťou kuchyne sú: Elektrická rúra Indesit, indukčná varná doska Teka 60 cm, silgranitový drez Plados 1 vanička a odkvapávač, batéria Franke v chromovanom prevedení a digestor v čiernej matnej farbe v šírke 138 cm. Pôvodná cena kuchyne s doskou a spotrebičmi 9.100,00 € s DPH Výpredajová cena kuchyne 4.550,00 s DPH Kuchynská linka je vystavená na našom Showroome v Trnave. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: e-mail.- trnava@, Mob.- Ponuka platná na vystavený model, do jej vypredania.
Rustikálna kuchyňa LAURA
Super výpredaj Kvalitná rohová rustikálna kuchynská linka značky LUBE CUCINE. Kuchynská linka má kvalitné masívne dvierka v kombinácii dvoch odtieňov Orech a Slonovinová kosť. Kuchynská linka pozostáva zo spodných a horných skriniek ktoré dopĺňajú komponenty murovaného vzhľadu. Pracovná doska je vyhotovená z originálnych kachličiek, ktoré sú zopakované na zástene a na skrinkách v spodnej časti Samozrejmosťou kuchyne sú výsuvné mechanizmy a kvalitné kovania značky Blum na pántoch a zásuvkách, ktoré zaručujú plno výsuv a tlmené uzatváranie. Horné skrinky sú komplet s osvetlením Rozmer kuchyne je: ľavá strana 296 cm, pravá strana 263 cm ( v prípade záujmu pošleme viac potrebných rozmerov ) Súčasťou kuchyne sú: Elektrická rúra a plynová varná doska Gorenje, Silgranitový blokový drez Schock komplet s batériou, digestor Faber. Kvalitný jedálensky stôl a stoličky vo farbe Slonovinová kosť Výpredajová cena kuchyne 5.900,00 s DPH Kuchynská linka je vystavená na našom Showroome v Bratislave Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: Bratislava KORZO – Shopping Park Pestovateľská 13 821 04 Bratislava bratislava@ Ponuka platná na vystavený model, do jej vypredania.
Kuchynské skrinky - Hornbach
Predám málo používanú kuchynskú zostavu viď príloha Kuchynská skrinka (dvierka) 80cm 2,00 ks 70,00 € /ks Kuchynská skrinka (na koreničky) 20cm 1,00ks 50,00 € /ks Kuchynská skrinka (šuflíky) 60cm 1,00 ks 90,00 € /ks Kuchynská skrinka (šuflík + dvierka) 60cm 1,00ks 70,00 € /ks Pracovná doska biela 220cm 1,00 ks 100,00 € /ks
Kuchynská linka
Predám skrinky zo staršej kuchynskej linky, plus kuchynská doska s nerezovým dresom, plynová varná doska a vstavaná elektrická rúra. El. rúra a plynová varná doska je plne funkčná.