bazár, predaj, inzercia, predám

Kuchynská linka s pracovnou doskou, drezom a varnou doskou

Kategória: Kuchyne

Ahojte, predám túto 1 ročnú kuchynskú linku, upravenú stolárom na mieru pre malý byt. Dôvod je sťahovanie a tak táto linka nemá ďalšie využitie. Pridávam k nej aj sklokeramickú varnú dosku Amica v hodnote 120€, kuchynský drez a batériu. Taktiež je tam nainštalovaný led pás s trafom, ktorého cena plus robota vyšli na 50€. Cena samotnej linky bola 500€.
Rozmery linky :

Skrinky dole: Šírka : 120cm
Výška : 82cm
Hĺbka : 51cm

Skrinky hore: Šírka : 180cm
Výška : 49,5cm
Hĺbka : 26cm

Pracovná doska : Hrúbka: 4cm
Dĺžka : 212cm
Hĺbka : 58,5cm

Zástena: Výška : 56cm
Hrúbka : 1cm
Dĺžka : 212cm

Linka sa nachádza v Ochodnici. Cena je pevná pretože linka je skutočne ako nová! Nezjednávam. Viac info podám veľmi rád v správe.
Kuchynská linka s pracovnou doskou, drezom a varnou doskou
Podobné inzeráty
Kuchynska linka
Rohova kuchynská linka, dlhá 3,4 m, rozmer spodných skriniek, hlbka 60 cm, vyška 90 cm, vrchné skrinky hlbka 30 cm a vyška 80 cm, spolu s práčkou, umyvačkou riadu, plynovou varnou doskou, digestorom a drezom s bateriou. Plus ostrovcek rozmerov š 60 x v 87 x d 120 cm.
Kuchynská linka AUREA
Super výpredaj – kuchynská linka z expozície. Kuchynská linka značky CREO. Kvalitné masívne dvierka v prírodnom prevedení. Laminátova pracovná doska v sivej farbe. Zástena kuchyne v kombinácii laminátu v spodnej časti a drevenej zásteny v hornej časti. Kvalitné kovania Blum na pántoch a zásuvkách, ktoré zaručujú plnovýsuv a tlmené uzatváranie. Ku kuchyni patrí aj pracovný pult v drevenom prevedení, v rozmere 180 x 90 x v. 89 cm Rozmer kuchyne je 495 cm ( v hornej časti vystupuje rímsa o 5 cm z každej strany ), výška kuchyne aj s hornou okrasnou rímsou je 224 cm Súčasťou kuchyne sú: Elektrická rúra Indesit, indukčná varná doska Teka 60 cm, silgranitový drez Plados 1 vanička a odkvapávač, batéria Franke v chromovanom prevedení a digestor v čiernej matnej farbe v šírke 138 cm. Pôvodná cena kuchyne s doskou a spotrebičmi 9.100,00 € s DPH Výpredajová cena kuchyne 4.550,00 s DPH Kuchynská linka je vystavená na našom Showroome v Trnave. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: e-mail.- trnava@, Mob.- Ponuka platná na vystavený model, do jej vypredania.
Kuchynská zostava (linka)
Dobrý deň, predám kuchynskú linku používanú, no vo veľmi zachovalom stave, vrátane vstavaných spotrebičov Whirlpool (elektrická rúra, plynová varná doska, odsávač), drez s batériou. Kuchynská linka má aj spodné rohové dvierka, no je potrebná výmena pántov. Pri sporáku je na skrinke odlepená fólia, mám ju k dispozícii. V tejto skrinke je tiež 1 polica. Drezová skrinka nemá police. Šírka spodnej časti KL pod oknom je 285cm a pravej časti 190cm. Šírka horných skriniek napravo od okna je 175cm. Kuchynská zostava je variabilná, môžete si ju zostaviť podľa Vašich potrieb. K dispozícii je IHNEĎ, všetky skrinky OKREM spodnej drezovej časti a elektrickej rúry s varnou doskou, ktorá bude k dispozícii až po namontovaní novej KL koncom augusta. V prípade kúpy KL ponúkam chladničku s mrazničkou Electrolux za 100€. V cene nie je zahrnutá mikrovlnná rúra (má veľa funkcií), v prípade záujmu ju predám za 100€. V ponuke budeme mať aj jedálenskú zostavu, stôl + 6 stoličiek v rovnakej farbe za 160€ (k dispozícii v priebehu septembra, resp. dohodou). Skrinky demontujeme zo steny, nakládku a dopravu si musíte zabezpečiť. Darček pri kúpe: nová 18 dielna porcelánová kávová súprava. Ak máte ďalšie otázky, kľudne ma kontaktujte.
Kuchynská linka
Predám komplet kuchynskú linku so zástenou, s kuchynskou doskou, drezom aj batériou, bez spotrebičov. Kuchyňa má samozatváracie kovania. Používaná je 10 rokov. Kuchynská linka je dlhá 2,98 m, hlboká 0,6 m, vysoká 2,15 m. Obsahuje skrinky na zabudovanú: chladničku s mrazničkou, dve rúry a umývačku riadu. Poloostrovček je dlhý 1,80 m, hlboký 0,8 m a vysoký 0,86 m. Zástena je sklenená šírka 1,70 m a výška 0,55 m. Cena 450 Eur.
Kuchynská linka
Predám málo používanú kuchynskú linku aj s obývacou stenou. Kuchynska linka je dlhá 260 cm. Kuchyňa sa predáva spolu s indukčnou doskou, drezom a batériou. Nábytok je bez poškodení. Viac info poskytnem telefonicky. Cena 1000€ plus dohoda možná
REZERVOVANÁ Kuchynská linka Ikea 165 + 165 cm
Predám bielu rohovú kuchynskú linku z Ikea, vrátane drezu s batériou, bez spotrebičov. Rozmer linky je nasledovný: Dĺžka ľavej strany 165 cm + pravej strany 165 cm (hĺbka 60 cm) Výška linky s pracovnou doskou 90 cm (ešte nastaviteľná pomocou nožičiek) Horné skrinky výška 80 x hĺbka 40 cm Kuchynská linka je veľmi pekná zachovalá, pevné pánty s tichým pomalým dovieraním dvierok. Inzerát platný do zmazania!