bazár, predaj, inzercia, predám

Kuchynská linka+jedálenský stôl

Kategória: Kuchyne

Predám veľmi peknú kuchynskú linku, málo používaná, bez poškodenia, vhodná do letnej kuchyne či do malého bytu. Linka je nepoužívaná ..Ponúkam k linke aj jedálenský stôl a 4 stoličky.
Pri odbere všetkých kusov dohoda možná.
ceny sú nasledovné.
Kuchynská linka 200€
Jedálenský set 150€
Kuchynská linka+jedálenský stôl
Podobné inzeráty
Rustikálna kuchyňa LAURA
Super výpredaj Kvalitná rohová rustikálna kuchynská linka značky LUBE CUCINE. Kuchynská linka má kvalitné masívne dvierka v kombinácii dvoch odtieňov Orech a Slonovinová kosť. Kuchynská linka pozostáva zo spodných a horných skriniek ktoré dopĺňajú komponenty murovaného vzhľadu. Pracovná doska je vyhotovená z originálnych kachličiek, ktoré sú zopakované na zástene a na skrinkách v spodnej časti Samozrejmosťou kuchyne sú výsuvné mechanizmy a kvalitné kovania značky Blum na pántoch a zásuvkách, ktoré zaručujú plno výsuv a tlmené uzatváranie. Horné skrinky sú komplet s osvetlením Rozmer kuchyne je: ľavá strana 296 cm, pravá strana 263 cm ( v prípade záujmu pošleme viac potrebných rozmerov ) Súčasťou kuchyne sú: Elektrická rúra a plynová varná doska Gorenje, Silgranitový blokový drez Schock komplet s batériou, digestor Faber. Kvalitný jedálensky stôl a stoličky vo farbe Slonovinová kosť Výpredajová cena kuchyne 5.900,00 s DPH Kuchynská linka je vystavená na našom Showroome v Bratislave Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: Bratislava KORZO – Shopping Park Pestovateľská 13 821 04 Bratislava bratislava@ Ponuka platná na vystavený model, do jej vypredania.
Jedálenský rozkladací stôl - NOVÝ, 4-6 osôb
Jedálenský rozkladací stôl ALEXANDRIA - biely dub - NOVÝ, 4-6 osôb Predam nepouzivany rozkladaci kuchynsky stol. Na tomto stole sa nikdy nejedlo. Musela som stol zmenit za vyssiu variantu :) Odber: BA-Nove mesto Prosim o kontakt emailom (cislo nie je kompletne) Info od vyrobcu: ❤️ Funkcia rozkladania ❤️ Romantický vzhľad Rozkladací jedálenský stôl inšpirovaný štýlom Provence. Prehnutý tvar nôh podtrhuje romantický vzhľad stola, ktorý sa hodí do podobne ladených interiérov. Vložením dosky do strednej časti ho pohodlne rozšírite. Stôl je vyrobený z kvalitného a odolného lamina. Vzhľad Farba: Biela Dekor: Dub Dekor/farba: Dub/Biela Štýl: Provence Materiál a povrch Materiál nôh: Laminovaný drevený materiál Materiál hornej dosky: Laminovaný drevený materiál Vybavenie a funkcie Tvar stola: Obdĺžnikový Funkcia rozkladania: Áno Rozkladanie stola: Rozkladací Výškovo nastaviteľný v rozmedzí (cm): 160-200 Miesto pre (počet osôb): 4 Rozkladací až pre (počet osôb): 6 Typ nôh stola: Štvornohé Ďalšie funkcie a informácie Maximálna nosnosť: 40kg Doplňujúce informácie Určené do: Jedáleň
Kuchynská linka AUREA
Super výpredaj – kuchynská linka z expozície. Kuchynská linka značky CREO. Kvalitné masívne dvierka v prírodnom prevedení. Laminátova pracovná doska v sivej farbe. Zástena kuchyne v kombinácii laminátu v spodnej časti a drevenej zásteny v hornej časti. Kvalitné kovania Blum na pántoch a zásuvkách, ktoré zaručujú plnovýsuv a tlmené uzatváranie. Ku kuchyni patrí aj pracovný pult v drevenom prevedení, v rozmere 180 x 90 x v. 89 cm Rozmer kuchyne je 495 cm ( v hornej časti vystupuje rímsa o 5 cm z každej strany ), výška kuchyne aj s hornou okrasnou rímsou je 224 cm Súčasťou kuchyne sú: Elektrická rúra Indesit, indukčná varná doska Teka 60 cm, silgranitový drez Plados 1 vanička a odkvapávač, batéria Franke v chromovanom prevedení a digestor v čiernej matnej farbe v šírke 138 cm. Pôvodná cena kuchyne s doskou a spotrebičmi 9.100,00 € s DPH Výpredajová cena kuchyne 4.550,00 s DPH Kuchynská linka je vystavená na našom Showroome v Trnave. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: e-mail.- trnava@, Mob.- Ponuka platná na vystavený model, do jej vypredania.
Kuchynská linka KORYNA
Predám kuchynskú linku Koryna v zachovalom stave. Kuchynská linka je v tvare "U". Rozmery: 212 x 284 x 223 Cena: - linka bez spotrebičov: 1.000, Eur - linka so spotrebičmi (indukčná varná doska, teplovzdušná rúra, digestor): 1.500,- Linka je hneď k odberu.
Moderná kuchynská linka KYRA
Nenechajte si ujsť výpredaj modernej kuchynskej linky KYRA a získať tú správnu kombináciu funkčnosti a štýlu pre vašu kuchyňu. Kuchynská linka KYRA je navrhnutá s ohľadom na súčasné trendy a poskytuje maximálnu efektivitu a komfort pri varení a príprave jedál. Vďaka našej výpredajovej akcii si teraz môžete užiť exkluzívne zľavy a výhodné ponuky na modernú kuchynskú linku KYRA. Nezmeškajte túto príležitosť a vyberte si svoj vysnívaný kuchynský dizajn za bezkonkurenčnú cenu. Prevedenie: – špeciálny lakovaný povrch dvierok so vzhľadom kovu kombinovaný s kazetovými dvierkami v lamináte. Kompozícia do tvaru L, s barovým sedením. Zaujímavé sú zapustené úchytky kuchyne, ktoré sú zladené s lakovanými dvierkami. Horné skrinky sú lakované do sivej farby madlá majú integrované. Celkový dizajn dotvárajú otvorené police. Ani u tejto kuchyne nechýbajú kvalitné mechanizmy značky BLUM. Pracovná doska a zástena je z kvalitného laminátu v hrúbke 2 cm. Cena zahrňuje : Spotrebiče BEKO: rúra a plynová varná doska. Vstavanú chladničku 60 cm Digestor digestor v industriálnom prevedení. Kuchyňa je vystavená na predajni STUDIO IT v Bratislave. Zvýhodnená výpredajová cena kuchyne je 5.450,00 € Ku kuchynskej linke je možné zakúpiť jedálenský stôl so stoličkami v tej istej farbe, teraz v zvýhodnenej cene 1299,00 € Bližšie informácie o kuchyni: Bratislava KORZO – Shopping Park Pestovateľská 13 821 04 Bratislava bratislava@ Ponuka je platná pre vystavený model, do jej vypredania.
Moderná kuchynská linka DOMINO
Moderná kuchynská linka DOMINO, teraz vo výhodnej cene so spotrebičmi. IHNEĎ K ODBERU !! Prevedenie: – kvalitný laminátový povrch tmavý dub scott, efekt kameňa Silvermine a Biela vysoký lesk. Vysoké skrinky majú úchyty osadené na hrane. Spodné a horné skrinky sú bez úchytov. Kuchyňa má kvalitné mechanizmy značky BLUM. Pracovná doska je z laminátu v hrúbke 2 cm, v tej istej farbe ako sú spodné skrinky. Raňajkove sedenie umožňuje komfortné využitie kuchyne. Cena zahrňuje : Spotrebiče Electrolux, rúra a chladnička, drez a batériu Franke, odpadkové koše. Táto kuchynská linka je vystavená na predajni STUDIO IT v Trnave. Pôvodná cena kuchyne s doskou a spotrebičmi 12.400,00 € s DPH Výpredajová cena kuchyne 5.950,00 s DPH Hore uvedená cena neobsahuje varnú dosku Franke s integrovaným odsávačom, tu je možné odkúpiť za zvýhodnenú cenu Pôvodná cena 1.999,00 € s DPH teraz extra zvýhodnená cena 999,00 € s DPH ( Zvýhodnená cena v. dosky s odsávačom je platná len pri zakúpení kuchynskej linky ) Trnava OSC STAVMAT Zavarská 5841/10D 917 01 Trnava trnava@ Ponuka platná na vystavený model, do jej vypredania.