bazár, predaj, inzercia, predám

Kuchynské potreby

Kategória: Ostatné

Kuchynské náčinie 7 kusov, nepoužívané, kupované v IKEA. Prosím kontaktovať mailom.
Kuchynské potreby
Podobné inzeráty
Kuchynské utierky
KUCHYNSKÉ UTIERKY 1.TRIEDA 100% CELULÓZA: ➡️1ks 80m 3€ ➡️6ks 64m 14€ ➡️6ks 80m 17€ KUCHYNSKÉ UTIERKY 2.TRIEDA 100% CELULÓZA: (Preto je 2.Trieda, lebo farba je mix modro-biela keďže vtedy sa urobila zmena na strojoch.) ➡️1ks 80m 2,50€ ➡️6ks 80m 14€ PRI VÁŽNOM ZÁUJME POPROSÍM VOLAŤ NA UVEDENÉ TEL.ČÍSLO, NA SMS NEREAGUJEM.
Kuchynské pomôcky, formičky
Predám úplne nové veci do kuchyne. Kuchynské náradie, kuchynské pomôcky, riad, formičky Predám úplne nové formičky, vykrajovátka, vykrajovačky tlapková patrola, všetky obrysy hlavičiek, paw patrol, patrola, tlapky, úplne nové ani raz použité 16 eur za celý komplet Stroj na varenie šunky, aspiku, zamiakových jedál, aspikov. Tescoma Presto. Vynikajúci na prípravu domácej šunky, s univerzálnym teplomerom na presnú kontrolu teploty počas dusenia šunky. Vyrobený z tepelne odolného plastu a žiaruvzdorného silikónu, teplomer a pružina z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Vybavený redukciou na prípravu polovičnej porcie šunky. Šunkovar je vhodný do umývačky, teplomer v umývačke neumývajte. Návod na použitie s receptami vo vnútri balenia. Stroj je v stave nový, použitý 1x ak vôbec. Bez škrabanca, s návodom a krabicou 17 eur Drevený valec, valček, šulek, celomasívny valček na cesto, bez poškodenia, v super stave, dĺžka valca s rúčkami 45 cm, čisto valček 27,2 cm, cena 10 eur Úplne nová teflónová forma na tartaletky, košíčky, hranatý tvar, cena 10 eur Úplne nová silikónová forma na pečenie stromček, vianočné pečenie, vianočné ozdoby, cena 5 eur
Kuchynské potreby
Predám rôzne kuchynské potreby - mlynček, struhadlo, nádoby na potraviny, nerezová termoska, formy na pečenie, dózy na uskladnenie potravín a mnoho ďalších - všetky foto sa sem nevošli... Bez poškodenia. Viac info v maily.
Kuchynské potreby
Kuchynské potreby, 7 kusov, kupované v IKEA. Prosím kontaktovať mailom.
Vešiak na kuchynské potreby
Predám vešiak na kuchynské potreby, originál zabalený, nepoužitý, dĺžka 46 cm.
Kuchynské potreby
Predám aj nové kuchynské potreby rôzne druhy viď foto... dohoda...