bazár, predaj, inzercia, predám

Kuchynské spotrebiče

Kategória: Umývačky riadu

Predám: elektrická rúra Eurotech čierna, varná plynová doska čierna Eurotech, umývačka riadu Bosh, komínový digestor nerez, drez nerez + batéria so sprchou. Všetko spolu alebo aj jednotlivo. Cena dohodou.
Kuchynské spotrebiče
Podobné inzeráty
MIELE G1142SC Umývačka Voľne Stojaca šx60cm
MIELE G1142 SC Umývačka Voľne Stojaca šx 60cm — Príborový šuflík, unikátny dvojfázový filter, dávkovač prášku a leštidla, AquaStop na vstupe H2O do zariadenia. /// MIELE je špička na trhu medzi Domácimi Spotrebičmi /// – prvý Majiteľ plne funkčná do dňa demontáže odložená - nepoužívaná — bohužiaľ ju aktuálne nemám ako otestovať - za výhodnú cenu, spotrebič nie je zabalený je nutné ho vyzdvihnúť na Adrese ( Bratislava - Staré Mesto ) ide o 3 posch. s Výťahom do ktorého sa zariadenie zmestí, 1x schody na medziposchodie, možnosť krátkodobého parkovania priamo pred vchodom do Domu. Vopred nutné dohodnúť dátum prevzatia do 2 prac. dní - preferujem po 18:30Hod. na Adrese predajcu. Platba hotovosť pri prevzatí / zariadenie je bez Garancie a bez možnosti vrátiť späť - predaj cez internet / Vzhled Umístění přístroje Stojací Barva dveří Bílá Typ ovládání Knoflíky Délka šňůry 1.7 m Délka přívodní hadice 1 m Délka výpustní hadice 4 m Nastavitelná výška horního koše Ano Barva kontrolního panelu Bílá Výkon Počet sad 12 jídelních sad Hlučnost 48 dB Počet programů 6 Mycí programy Eco, Intensive, Pre-wash, Quick Teplota (max) 75 °C Další charakteristiky Třída účinnosti sušení A Třída účinnosti mytí A Roční spotřeba energie 231 kWh Roční spotřeba vody 2860 l Ergonomie Indikátor soli Ano Indikátor leštidla Ano Příkon Třída energetické účinnosti (stará) A Spotřeba vody na cyklus 13 l Spotřeba 2200 W Vstupní střídavé napětí 230 V Frekvence vstupního střídavého napětí 50 Hz Proud 10 A Spotřeba energie na cyklus 1.05 kWh Hmotnost a rozměry Šířka 598 mm Hloubka 600 mm Výška 845 mm Instalační šířka oddílu 600 mm Instalační hloubka oddílu 570 mm Instalační výška (min) 805 mm Instalační výška (max) 870 mm Predavam aj ďalšie spotrebiče — pri odbere viacerých zariadení možná dohoda na konečnej cene *** Všetky zariadenia MIELE kúpené v MIELE AUSTRIA *** Kupujúci svojou kúpou potvrdzuje že rozumie textu a jeho významu ktorý je obsahom tohto inzeratu a súhlasí s podmienkami predaja.
Umývačka riadu Bosch Serie 2 Silence
Predám voľne stojacu umývačku riadu. Bez poškodenia, v super stave. Veľmi tichá. Dôvod predaja je, že som sa presťahoval a mám vstavaný nábytok a spotrebiče. CENA JE PEVNÁ. Vrátane dokladu o kúpe, je ešte v záruke. Akékoľvek info a foto poskytnem emailom alebo telefonicky. Cena novej bola 440€.