bazár, predaj, inzercia, predám

Kúpim mp3 prehrávač Sandisk Sansa Shaker

Kategória: Ostatné

Kúpim mp3 prehrávač Sandisk Sansa Shaker.
Kúpim mp3 prehrávač Sandisk Sansa Shaker
Podobné inzeráty
Hojdacie kreslo aj JOIE SANSA 2v1
Predám detské hojdacie kresielko JOIE SANSA 2v1 v bezchybnom stave. Je to multifunkčná hojdačka a ležadlo v jednom, ktoré sa dokáže hýbať vo všetkých smeroch. Intenzita, rozsah pohybu a rýchlosť sa da nastaviť podľa toho čo presne sa bábätku páči. Hrá uspávanky a zvuky prírody a je možnosť nastaviť dve intenzity vibrácií aby sa dieťatko cítilo ako na prechádzke v kočíku. Ľahunké ležadlo je možné použiť aj samostatne jednoduchým zdvihnutím z pohyblivého stojana. Ležadlo je možne tiež kolísať rukou. Kresielko je možné napájať pripojením do zásuvky alebo pomocou batérií. V záruke do apríla 2v1
Miešací a tónovací automat Fast & Fluid Management
Predám automatický vibračný Shaker Skandex SK 450 výrobca Fast & Fluid Management. Vlastnosti stroja vibračný shaker s automatickým upínaním, maximálne zaťaženie 35 kg, vnútorné posuvné dvierka (automatické), programovateľné cykly a rýchlosti miešania. Shaker je používaný 370 hodín. Predám Automatické tónovacie zariadenie Harbil Ha400 výrobca Fast & Fluid Management. Použitie na dávkovanie pigmentov do štrukturovaných omietok, penetračných náterov, interiérových a exteriérových farieb.(malá závada treba prečistiť poprípade vymeniť niektoré trysky a zásobníky na pigmenty) Cena spolu 3000,-€ (Pri rýchlom jednaní dohoda nakoľko odchádzam mimo SK)
Shaker nerezový
Predám úplne nové, nerezové, nepoužívané shakery. 1ks shaker set - 15€ a 2ks samostatný shaker - 8€. Nevhodný darček. Pri komplet odbere 25€. Najlepšie osobne, no po vzájomnej dohode pošlem aj na dobierku. Pri dobierke najskôr poštovné/balné na účet. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Komunikujem mailom, telefonicky a sms sporadicky.
MP3 prehrávač  (4 v1) so šport. puzdrom
Predám MP3 prehrávač Xtreme 4 v 1: MP3 prehrávač, stereo FM rádio, digitálny záznamník zvuku, flash disk 512 MB - umožňuje prenos dát ako USB 2.0 disk,grafický displej so 7 voliteľnými farbami podsvietenia, ID3 informácie na displeji, šesť režimov ekvalizéra (classic, rock, pop, normal, soft, jazz), funkcia Lyrics pre zobrazenie textov ku skladbám (LRC 2.0), funkcia telefónny zoznam, možnosť aktualizácie firmware, pripojenie k PC bez nutnosti inštalácie ovládačov, prehráva MP3, WAV, WMA súbory, až 10 hod. prehrávania, (funguje na 1 mikro tužkovú batériu), spolu so športovým púzdrom na upevnenie na ruku, so stereo slúchadlami, predlžovacím USB káblom, manuálom a inštalačným CD, cena bez poštovného (po zlých skúsenostiach s dobierkou, tovar zasielam až po uhradení ceny vopred na účet).
Shaker
Predám shaker, kúpený v júli 2023, top stav, mám doma jeden navyše
Predám shaker
Predám nový nepoužitý shaker