bazár, predaj, inzercia, predám

Kúpim nemeckú prilbu v povodnom stave

Kategória: Zberateľstvo

- mám vážny záujem o nemeckú prilbu v pôvodnom stave. Cena závisí od stavu každopádne od 100 až 3500€. Poprosím len originál v pôvodnom stave. O repasované prilby alebo repliky nemám záujem. Ponuky poprosím poslať na mail. Tagy nemecka prilba , wehrmacht , ww2 , helma , cislo vymyslene prvotna komunikácia emailom.
Kúpim nemeckú prilbu v povodnom stave
Podobné inzeráty
Kupim prilbu ssh40 v zachovalom stave
Zdravim. Kupim prilbu ssh40 v zachovalom stave,veľkosť 2-3 ,môže byť aj povojnový plech
Kúpim nemeckú helmu
Kúpim špinavú a nečistenú hrdzavú nemeckú helmu ww2 ww1 cenu a foto heliem mi pošlite do emailu ďakujem.
hasicsky prilbovy odznak- slovensky
predam originalny prilbovy odznak na slovensku hasicsku prilbu s dvadsiatich rokov minuleho storocia v stave ako na foto. mozna vymena za nemecku ciernu prilbu s CO skladu.
Predám nemeckú hasičskú prilbu
Predám nemeckú hasičskú helmu, originál povojnová 50te roky. Malá priehlbina na vrchu prilby, inak len menšie známky používania, bližšie foto na vyžiadanie. Kontaktovať emailom. Cena 45€ plus poštovné.
Mam záujem o nemeckú vystroj z WW2
Kúpim nemeckú plynovú masku GM30 alebo GM38, ešus, malú poľnú, bodak, opasok, celtu, sumky a pod. Možná výmena pripadne ina dohoda. Ponuky s foto a cenami prosím do emailu. Ďakujem
Modely Ferrari, Ford a Porsche
Predám: Ferrari 360 GTC, plastový model z kolekcie Shell v mierke 1:43, v pôvodnom obale, cena 5€. Porsche 917 LH, kovový model, výrobca HotWheels, mierka cca 1:60, v pôvodnom plastovom obale, cena 9€ - už predaný. Ford GT LM, kovový model, výrobca HotWheels, mierka cca 1:60, v pôvodnom plastovom obale, cena 9€ - už predaný. Ford GT ´17, kovový model, výrobca HotWheels, mierka cca 1:60, v pôvodnom plastovom obale, cena 3€. Pozri aj ostatné moje inzeráty.