bazár, predaj, inzercia, predám

Kupim Perplexus rozny

Kategória: Hračky

Kupim Perplexus ako na obrazku alebo aj ine. Najlepsie ak ma aj povodnu krabicu. Fotky posielajte na email. Telefon neplati, len email.
Kupim Perplexus rozny
Podobné inzeráty
Hrnciarsky kruh 2v1, perplexus, počítadlo, ecosystem
Tento prístroj v sebe skrýva 2 možnosti: hrnčiarsky kruh a špeciálne točiaci prístroj na „hravé maľovanie“. Chýba hlina a farby - treba si dokúpiť.... 8 Perplexus labyrint malý .... 5 Labyrint guľa .... 10 Clementoni, Ecosystem - hrané ...8 Clementoni mechanické laboratórium lietadlo....10 Clementoni mechanické laboratórium "traktor"... .15 T.c. vymyslené, kontakt mailom. Inzerát platný do zmazania
Kúpim jedného z týchto koní
Kúpim jedného z týchto koní. Haflingerska kobyla za 4€ Tennesískych mimochodníkov za 1ks=7€ +tennesíska mimochodníčka 6.fotka Andaluská kobyla za 5€ Hanoverská kobyla za 5€ Fjortská kobylka za 4€ Lipicánka za 6€ Za tieto uvedené ceny kúpim toho koňa ktorý je uvedený. Prosím písať ale nevolať lebo nedvíham niekedi telefonáty. A v okolí B.Bystrice. Jasné môže byť aj dohodnutá cena.
Rozne detske hry
Predam rozne hry pre male deti. Stav hier je rozny, niektore hrane viac, niektore menej, niektore ani raz. V pripade zaujmu odfotim, poslem, napisem, ... Interaktivny kviz Cars/Auta 4€ Dreveny obliekaci levik so snurkami 5€ Interaktivny kviz Planes/Lietadla 4€ Telefon je vymysleny, kontakt iba cez formular. Poslite mi cislo, ja sa ozvem, rychlejsie sa dohodneme cez telefon.
Staršie hračky po malom.
Predám hračky. Rôzny stav. Všetko čo je na foto.
Rozny plysaci
Predam roznych plysakov malo pouzivanych. Ceny od 4 eur viac info sprava alebo mail.
Mix plyšákov
Rôzny plyšáci, väčšina ešte s visačkami, nehrané, len odpočívali v zavretej skrinke. Cena 5,00 je za všetkých spolu. Samostatne 1,00/kus Pošlem po prevode platby na účet.