bazár, predaj, inzercia, predám

Kupim Plechovu stavebnu budu

Kategória: Ostatné

Kupim Stavebnu budu, Plechova buda, unimobunka , Kontajner , zahradna buda.
Rožnava
memail@
Kupim Plechovu  stavebnu budu
Podobné inzeráty
Kupím Búdu
Kupim Búdu z auta alebo stavebnu/plechovu budu, unimobunku , Kontajner , zahradnu budu. Ponuky s cenou a fotkami posielať cez kontaktný formulár . Okolie Rožňava,Košice okolie,Košice Fotka ilustračná
Predám stavebnu budu
Predám plechovú stavebnú budu 2x3m podlaha 4mm plech Lachko prepravitelnu nákladným autom z ramenom Ma úchytky po 4 stranách Dobrý stav..
Predám plechovú budu
Predám plechovú budú o rozmeroch cca:3x3x8,5m vhodnú ako náraďovna,záhradný dom, chatka a pod. Cena:1350e kontakt: Zlate Moravce(Zitavany)inzerát platí do zmazania!!! Malej dohode na cene sa nebránim!!! Predávam v rozobratom stave!!!
Predám zachovalú šatňovú plechovú dvojdverovú skriňu
Predám zachovalú šatňovú plechovú dvojdverovú skriňu! Ponúkam vám zachovalú šatňovú plechovú dvojdverovú skriňu za výhodnú cenu 35,-€. Táto skriňa je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý úložný priestor s jednoduchým a elegantným dizajnom. Hlavné vlastnosti tejto šatňovej plechovej dvojdverovej skrine: Zachovalý stav: Skriňa je v dobrom zachovalom stave, čo zaručuje jej trvácnosť a funkčnosť. Je vyrobená z kvalitného plechu a vďaka svojej kvalite vydrží ešte mnoho rokov. Veľký úložný priestor: Skriňa disponuje dostatočným množstvom priestoru pre uskladnenie vašich vecí. Je vhodná na uloženie oblečenia, obuvi, kníh, dokumentov a ďalších predmetov podľa vašich potrieb. Dvojdverový dizajn: S dvomi dverami získate jednoduchý prístup k vnútornému priestoru skrine. Univerzálny vzhľad: Skriňa má jednoduchý a čistý vzhľad, ktorý sa hodí do rôznych interiérov. Môžete ju umiestniť do šatne, kancelárie alebo dielne. Táto zachovalá šatňová plechová dvojdverová skriňa je skvelou príležitosťou za výhodnú cenu 30-35,-€. Nezmeškajte túto príležitosť získať praktický a štýlový úložný priestor pre vaše veci.
predam stavebnu budu
predam stavebnu budu o rozmeroch d2,5m x s1,6m.v2.1 s dverami ktore sa daju zamknut vyhoda budy je ze sa da zlozit rozskrutkovat a previest na privesnom voziku. Nie je potrebna ako u inych stavebnych búd hydraulicka ruka na prevoz a umiestnenie na pozemok.
Starý karavan, príves, stavebnú búdu či unimobunku
Zháňam starý karavan, príves baz TP ďalej stavebnú búdu či unimobunku na kurín, slepčín. Odvoz si zaistím. Prosím ponúknite