bazár, predaj, inzercia, predám

kupim prednu vidlu FZK Zuckmantel

Kategória: Zberateľstvo

kupim prednu vidlu na historicky, starozitny bicykel FZK ako na foto, kupim aj naboje kolies FZK
kupim prednu vidlu FZK Zuckmantel
Podobné inzeráty
Kúpim rozprávky na diafilmoch do detskej premietačky DIAX
Kúpim rozprávky na diafilmoch do detských premietačok DIAX a DIAR (diaprojektor) ako aj iné materialy týkajuce sa diafilmov: sprievodné texty k týmto rozprávkam, katalógy, prázdne obaly na diafilmy a pod. Som zberateľom a za rozprávky, ktoré v zbierke ešte nemám Vám ponúknem bezkonkurenčne najlepšiu cenu, no kúpim aj rozprávky, ktoré už mám. Okrem rozpávok na diafilmoch kúpim aj rozprávky na dia pásoch, kotúče do meskopu či rozprávky na LP platňach. Zberatelia ma môžu kontaktovať ohľadom výmeny.
Kniha- Štefunko- Koniarek, 1955
Predám zaujímavú knihu: Ján Koniarek, autor Fraňo Štefunko, z roku 1955, vydalo Slovenské vydavateľstvo krásnej literatúry, dobrý stav na svoj vek, 201 strán, veľký formát. Kniha obsahuje bohatú obrazovú prílohu. Papierový prebal ku knihe síce chýba, ale niekto nalepil prednú stranu papierového prebalu na prednú stranu knihy. Cena 45€ + poštovné alebo osobný odber v Bratislave.
KÚPIM ČASOPIS SLOVENSKÁ DEVA
Kúpim časopis Slovenská deva,ročník III. č. 9-10 (1944). Kúpim len toto jedno číslo.
Kúpim torzo FJ prilby
Kúpim torzo prilby FJ v nalezovom stave ako na ilustracnej fotografii, prasknuta, neúplná. Nemám záujem o repliku alebo pôvodnú prilbu po repase. Vopred ďakujem za ponuku Férové jednanie
Kúpim orlicu zo Slovenskeho štátu.
Kúpim orlicu zo Slovenskeho štátu.
Kúpim strelecke/výkonnostne odznaky zo Slovenským znakom.
Kúpim strelecke/výkonnostne odznaky zo Slovenským znakom. Cena podla stavu...