bazár, predaj, inzercia, predám

Kúpim psov aj feny plemena nemecký a belgický ovčiak

Kategória: Psy

Kúpim psov aj feny plemena nemecký belgický ovčiak od 6 do 24 mesiacov vyplatím do týždňa hneď po RTG
Kúpim psov aj feny plemena nemecký a belgický ovčiak
Podobné inzeráty
Belgický ovčiak
Kúpim hlavne feny nie po šteňatach ale aj psov singel, dual aj kusacov psov belgický ovčiak s dobrým rtg,veselé zvieratá. Ponúknite.
Koterec pre velké plemená
Predam koterec do auta,vhodné pre veľké plemená, vyrobený je pre dvoch psov v strede rozdelený aby mal každý svoje súkromie. Materiál je tvrdený, zliatého plastu, takže bezpečný pre silné plemená, aj proti nárazom. Dvierka sú ľahko zamýkatelne, kvalitné kovanie. Výhodou materiálu je že sa neprehreje príliš ako koterec z kovu a v zime taktiež nechladi ako kovový koterec. Z boku je priestor na ľahký úchyt. Zmestí sa tam: nemecky ovčiak, cane corso , argentínska doga a podobne plemena. Výška je užšia,spodok dostatočne široký,dlhy na bezpečný oddych pri cestovani. Niektorý to využívajú aj na dvore ako búdku na spanie -oddych. Rozmerovo presne sadne do auta typu: WV Touareg; alebo čo majú vacsi úložný priestor. Rozmery: Vo vnútra dĺžka: 86cm Vo vnutri šírka pre jedného : 52cm Šírka celkom: 1m17cm
Holandský ovčiak
Predám šteniatka otec holandsky ovčiak,matka belgický.Šteniatka po pracovných rodičov.Otec šteniatka holandsky ovčiak,dobrá poslušnost,velmi dobrá obrana,čistá hlava.Matka belgicky po pracovne vedených roďičov.Sú viac krát odčervené,2 zaočkované.Prosím kontaktovať pri vážnom záujme.Šteniatka majú velky záujem o aport,a kusanie na handru kožu,majú velký záujem o korisť.Prosím len volať.Možnosť vidieť oboch rodičov.. 2sučka.Všetky sú krásne,bezchybné.(Volná sable sučka čiernou maskou, a žíhaná sučka s čiernou maskou)Fotky sú aktuálne ku dňu 05.07.a majú 14 týždňov.(už len sable sučka je volná)
Nemecký  ovčiak
Mám na predaj šteňatá nemecký ovčiak čistokrvné majú 4týždne sú odčervene Mám 2.fenky,3.psy feny sú za 130€ psíky 140€ viac info po tell.
Nemecký ovčiak
Krásne čistokrvné šteniatka Nemecky ovciak si hádajú nový milujúci domov.. Otec čistokrvný Nemecky ovciak s PP silný koristnicky pud, silný aport, matka cistikrvna bez PP silná aporterka ,vyrovnanej povahy.. Šteniatka sú vhodné k výcviku či ako miláčik rodiny......samozrejme sú očkované, očervne... Len do dobrých rúk... Odber možný ihneď...
Nemecký ovčiak-Belgický ovčiak-Cross
Predám 17 mesačnú velkú fenku po praconých rodičov, socialná,miluje ludí,rada aportuje a má velký zaujem aj na obranu, vhodná je do rodiny, alebo aj na stráženie, idalná je na chov pre chovatelov pracovných psov,štence ešte nemala. Staré rodičia sú známé psy ako Lionel policia alebo Extreme Orex Aykmar.