bazár, predaj, inzercia, predám

Kúpim smrekovú gulatinu 20m³

Kategória: Stavebný materiál

kupim gulatinu smrek cca
dlžky 5-6m
priemer 30-60cm
jedla gulatina


Kúpim smrekovú gulatinu 20m³
Podobné inzeráty
Predám smrekovú gulatinu priemer kmeňa 35cm
Predám smrekovú gulatinu s priemerom kmeňa 35cm, obvod 111cm, výška stromu cca 11m. Nachádza sa pri Piešťanoch. V prípade záujmu viem spíliť.
predam gulatinu
predam gulatinu smrek a buk asi 12kub. 90 e kubik alebo dohoda.
Drevené hranoly, guľatinu a polgulatinu
Predám drevené hranoly, guľatinu a polgulatinu. Len osobný odber, na cene sa dohodneme na mieste. Drevo je vysušené cca 8 rokov. Rôzne veľkosti a dĺžky. Pri odbere všetkých kusov dohoda na cene.
Veci na stavbu 2
Ceresit škárovacia hmota (špárovačka) : 07 Grey (sivá) 5kg vedro - 10€ 46 Caramel (karamel) 2kg vedro - 5€ 01 New white (biela) 1kg - PREDANÉ 18 Coal (uhlie) 2 x 5kg vedro 10€/kus 46 Caramel (karamel) sanitárny silikón - 5€ Vodič CY 16mm žlto-zelený medený, dĺžka 20m, cena za meter 2€ Príslušenstvo k lištám plávajúcej podlahy v striebornej farbe: Vnútorný roh - 12ks Vonkajší roh - 10ks Ukončenie - 22ks Medzikus (spojka) - 10ks Cena dohodou Kotva na zemniacu guľatinu 1€ / kus Svorka na zemniacu guľatinu 1€ Pošlem aj na dobierku, osobný odber v obci Tekovské Lužany. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty (kliknutím na moje meno pod inzerátom).
Agátová guľatina a akékoľvek výrobky z nej
Ponúkam agátovú guľatinu. Viem Vám pripraviť materiál podľa vašich požiadaviek. Guľatinu na konštrukciu aj laty na hojdačku či strechu. Fotky sú len ilustračné, pretože tieto exkluzívne kúsky sú už predané, no naše šikovné ručičky vyrobia čokoľvek podľa vašich predstáv. Takže pokiaľ si trúfate vyrobiť si niečo sami, ponúkam materiál a viem zabezpečiť aj dovoz. Alebo ak máte záujem o výrobu hojdačky, alebo čohokoľvek iného volajte.
Predám plnú gulatinu 50 mm
Predám plnú gulatinu priemeru 50 mm a dĺžky 3,23 m len osobný odber cena 130 eur