bazár, predaj, inzercia, predám

Kupim tento danelectro fuzz

Kategória: Strunové nástroje

Kúpim tento danelectro fuzz, ponúknite,
Kupim tento danelectro fuzz
Podobné inzeráty
Skin Face Fuzz gitarový pedál.
Gitarový Fuzz efekt vlastnej výroby. Má veľmi hutný a hlboký zvuk, ideálny pre širokú škálu žánrov od blues rocku po high-gain žánre ako stoner metal. Telo je 3D tlač, PLA, s vnútorným stĺpom ako podpora. Pedál má 2 gombíky, pomocou ktorých sa dá ovládať Volume a Fuzz. Okrem vonkajších gombíkov má vovnútri na dvojtranzistorovom obvode aj nastavitelný Bias. Napájaný je pomocou 9v adaptéra (nie je súčasťou). Prepínanie je true bypass. Osobný odber v Bratislave, prípadne je možné poslať poštou. Demo zvuku:
K: Danelectro pedále
kúpim danelectro pedále, ponúknite, ideálne aj s krabicou a všetkým čo bolo pri kúpe,
mxr bass fuzz deluxe
Predam tento fuzz pedal od mxr, mal som ho v pedalboarde asi rok, hrany len koncerty (ktorych bolo malo) kupil som si teraz darkglass tak tento posuniem dalej. Pedal je vo vybornom stave, vsetko 100 percentne. Mozeme osobne v bratislave a brno alebo poslem zasielkovnou.
BOSS FZ-5 (Fuzz)
Predám gitarový efekt fuzz od značky Boss.
Predam Dunlop Way Huge Swollen Pickle
Predam gitarovy efekt fuzz Dunlop Way Huge Swollen Pickle Jumbo MkIIS. Efekt plne funkcny, podlepeny suchym zipsom. V pripade zaujmu ma kontaktujte na tel.č.
Fuzz, Phase, Delay, Flanger, Tuner
Predám gitarové efekty: Fuzz_Gerhat RCH Spirit Face 40€ Vintage Phase (aj krabica) 12€ Analog Delay (aj krabica) 12€ Flanger (aj krabica) 20€ Ladička Mooer Baby Tuner 35€ Ceny sú pevné, špekulanti ani nepíšte. Ideálne osobný odber v BA. Alebo zasielkovna pri viac kusoch. V prípade záujmu prosím mail/sms.