bazár, predaj, inzercia, predám

Kupim veci po lesníkoch z rokov 1939-45.

Kategória: Zberateľstvo

Kupim veci po lesníkoch z rokov 1939-45.
Pracky,tesak,čapice,vetvičky ako su na foto aj našivku aj odznak...stare lesnícke uniformy...
Kupim veci po lesníkoch z rokov 1939-45.
Podobné inzeráty
Junácky kríž „Za vlast“ 1939–1945 (replika)
Junácky kríž „Za vlast“ 1939–1945 (na druhej fotke je originál na porovnanie) replika z kovu - žiadny plast - rúčka na jednom z mečov opravovaná Cenu ponúknite... Junácký kříž „Za vlast“ 1939–1945, je pamětní vyznamenání, které bylo založeno v roce 1946 rozhodnutím Ústřední rady Československého Junáka. Vyznamenání má tři stupně: I. stupeň (Zlatý kříž ) II. stupeň (Stříbrný kříž ) III. stupeň (Bronzový kříž) Kříž byl udělován při výročních příležitostech členům a členkám Junáka za účast v národním odboji v letech druhé světové války a dalším význačným osobám, které přispěly k osvobození Československé republiky. Dekorace je ražena ve všech třech stupních z obecného kovu, I. stupeň je zlacený, II. stupeň postříbřený (nebo ražba z bílého kovu) a III. stupeň je z bronzu. Autorem výtvarného návrhu byl profesor Jindřich Severa. Stuha je jednotná pro všechny tří stupně (existují i výjimky) a malé stužky jsou opatřeny bronzovou pěticípou hvězdou. KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
Zbor žandárstva Slovenskej republiky 1939 - 1945 KÚPIM
Zbor žandárstva Slovenskej republiky 1939 - 1945 KÚPIM - 3.4. - 10:44 Na zberateľské a dokumentačné účely, a pre potreby novo-pripravovanej publikácie odkúpim predmety týkajúce sa príslušníkov orgánov bezpečnostného aparátu prvej Slovenskej republiky 1939 - 1945, najmä príslušníkov Zboru žandárstva Slovenskej republiky- žandárov.Osobitne mám záujem o kúpu žandárskej uniformy a brigadírky(viď foto)a jej súčastí. Zaujímajú ma tiež fotografie, fotografické tablá, služobné legitimácie, osobné služobné knižky, kmeňové listy, osobné spisy,predpis o rovnošate pre žandárstvo/četníctvo a rôzna iná dokumentácia po žandároch z pozostalosti. Tiež mám záujem aj o rôzne výstrojné súčiastky či osobné veci, kalendáre, príručky, služobné inštrukcie, fotografie žandárskych staníc,smaltované žandárske tabule, prípadne aj ústne info. Viď foto. Ponuky s cenami prosím zasielať na mail. T.Igaz@ , prípadný kontakt sms. Odkúpim za VAŠU CENU! Za žandárske veci platím najviac.
Mince: 10 Halier 1939 Top stav UNC Slovenský štát 1939-1945
Dobrý deň, ponúkam na predaj z mojej TOP sady mincí Sš origo mincu z obdobia Slovenského štátu 1939-1945 : 10 Halierov 1939 . Minca je v špičkovom, krásnom zbierkovom UNC stave v krásnej jemnej patine bez korózie !!! Väčšinou sa v kazetách Sš nachádzajú tieto Cu mince v zlých stavoch s ryhami, hranami a koróziou. Minca je nečistená a nebola v obehu - vzácnosť! Vhodná do top, špičkovej sady - pre najnáročnejšieho zberateľa! Cena: 35 Euro V prípade záujmu poprosím písať len na email: Silver181093@ Pozri aj ostatné moje inzeráty. Ďakujem.
ODBOJ - Nejvyšší rada vojáků a pracujícího lidu 1939-1945
Pamätný odznak odbojovej skupiny - Nejvyšší rada vojáků a pracujícího lidu 1939-1945 Jedná sa o väčší odznak o rozmeroch 7,2cm x 4,5cm. (foto aukcie len ilustračné,na porovnanie ceny z aukcie 18.3.2023) Cena je 45eur + pošta KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
ZA OBRANU SLOVENSKA V MARCI 1939 - pamätná medaila
Ponúkam na predaj vyznamenanie z obdobia prvej Slovenskej republiky. Pamätná medaila sa udeľovala vojenským a civilným osobám , členom Hlinkovej gardy, ktorí sa zaslúžili o vydobytie a o zabezpečenie samostatnosti Slovenského štátu. Spočiatku sa udeľovala za obranné boje proti maďarskej armáde v marci 1939 a neskôr túto medailu dostávali aj účastníci poľského ťaženia v septembri 1939. Možnosť vyzdvihnúť osobne v Námestove, po dohode viem priviesť po ceste do Žiliny alebo zašlem poštou. Taktiež možná výmena za niečo iné Slovenský štát + doplatok z mojej alebo vašej strany.
Medaila Za obranu Slovenska 1939, Javorina - Orava replika
Medaila má tvar trojuholníkového na stranách zaobleného štítu. Na prednej strane je široký meč, ktorého rukoväť prečnieva nad štít. Na konci rukoväte sa nachádza očko na zavesenie. Po stranách meča sú vavrínové a lipové vetvičky ovinuté širokou stuhou, na ktorej sa nachádza letopočet 1939. Na rubovej strane je nápis Za obranu Slovenska v marci 1939, alebo Za obranu Slovenska – Javorina/Orava Výška medaile je 45 mm a šírka 36 mm.