bazár, predaj, inzercia, predám

kúpim vstupenky termalpark širava

Kategória: Ostatné

kúpim vstupenky termalpark širava
kúpim vstupenky termalpark širava
Podobné inzeráty
Kupim Vstupenky General Admission Hungaroring F1
Dobry den, kupim vstupenky na F1 v Madarsku. Preferujem osobne prebratie vstupenky. Idealne ak by predaval niekto z vychodu Slovenska. Ja som z Presova. Mam zaujem o General Admission cenu som ochotny zaplatit 150 Euro za KS. Potrebujem 2ks. Dakujem Peter
SunDance Festival lístky, vstupenky
Predám 2x Dvojdňová vstupenka NORMAL - 21.-23.7.2023 od 18:00, Stredisko Lúč, Zemplínska Šírava Jedna za 22€ Obe za 40€ SunDance Festival vstupuje do svojej novej éry a ty musíš byť pri tom! Nenechajte si ujsť najväčší tanečný festival na Slovensku spolu s priateľmi na tradičnom mieste v r.o. Zemplínska šírava – Lúč počas dvoch dní. Čaká Vás overený festivalový areál, 3x stage, zahraniční headlineri, top SK-CZ DJs, dychberúca fire/fxs show, tématická audiovizuálna show, štýlová VIP terasa, chill zóna, k tomu PartyBoat (party plavby loďou okolo Šíravy s Vašimi obľúbenými DJs) a 2 dni tanečnej hudby spojené s rekreáciou pri vode na pláži, tak veríme, že si znova spolu užijeme tradičnú SunDance atmosféru.
Vstupenky Laugaricio 2023
Predám vstupenky-3ks na Tankové dni Laugarício 2023. 2x dospelý a 1x dieťa Cena dohodou Najlepšie osobný odber. (na fotografii je zobrazená objednávka-NIE VSTUPENKY)
Vstupenky na Coldplay Viedeň 21.8.2024
Predám 2 vstupenky Státie na koncert Coldplay Viedeň Cena 1 lístka (státie) 300€ Aktuálne ešte nejde lístky posielať (oficiálna stránka ticketmaster to neumožňuje), preto ponúkam na predaj celý ticketmaster účet - prepíše sa e-mail a heslo k účtu na ktorom sa vstupenky nachádzajú V prípade zaujmu píšte správu
Chata na prenájom Zemplínska Šírava
Ponúkam chatu na prenájom. Kapacita 15 postelí, -kuchynka so základným vybavením -2×WC so sprchou -altánok -parkovanie vo dvore -v blízkosti autobusová zastávka ,penzión,langoše v sezóne,pláž cca100 metrov...viac na ww.magdalenka.
Vstupenky
Predam 2x poukaz na vstup do Thermalpark Šírava platnost do 30.6.2023.Osobny odber.