bazár, predaj, inzercia, predám

Kúpim znamku Ruský pilot

Kategória: Známky, pohľadnice

Kúpim znamku Ruský pilot ktorá má
vadu tlače viditelnu na líci pilota. Vid.foto.
Kúpim znamku Ruský pilot
Podobné inzeráty
Predám známku coupé sú monde 2010
Predám známku + poštovné
Poštová známka č. 2799
Opečiatkovaná známka Mongolsko, International Children´s Day, 1976, vynikajúci stav suma 0,08 € platba na účet alebo dobierkou. V prípade záujmu mi pošlite vypísanú krajinu, ktorá známku vydala a číslo inzerátu. Poštovné podľa tarify. Pri rýchlej kúpe možná zľava, alebo poštovné zdarma. Pozri aj ďalšie moje ponuky. V prípade záujmu zašlem na požiadanie ďalšie foto viac ako 6000 známok na predaj.
Poštová známka č. 2800
Opečiatkovaná známka Luxembursko, Duke William IV, 1907, vynikajúci stav suma 0,17 € platba na účet alebo dobierkou. V prípade záujmu mi pošlite vypísanú krajinu, ktorá známku vydala a číslo inzerátu. Poštovné podľa tarify. Pri rýchlej kúpe možná zľava, alebo poštovné zdarma. Pozri aj ďalšie moje ponuky. V prípade záujmu zašlem na požiadanie ďalšie foto viac ako 6000 známok na predaj.
Poštová známka č. 2797
Opečiatkovaná známka Mongolsko, National Achievements, 1972, vynikajúci stav suma 0,08 € platba na účet alebo dobierkou. V prípade záujmu mi pošlite vypísanú krajinu, ktorá známku vydala a číslo inzerátu. Poštovné podľa tarify. Pri rýchlej kúpe možná zľava, alebo poštovné zdarma. Pozri aj ďalšie moje ponuky. V prípade záujmu zašlem na požiadanie ďalšie foto viac ako 6000 známok na predaj.
Poštová známka č. 2798
Opečiatkovaná známka Mongolsko, Goldsmiths Treasures of the 19th Century, 1974, vynikajúci stav suma 0,08 € platba na účet alebo dobierkou. V prípade záujmu mi pošlite vypísanú krajinu, ktorá známku vydala a číslo inzerátu. Poštovné podľa tarify. Pri rýchlej kúpe možná zľava, alebo poštovné zdarma. Pozri aj ďalšie moje ponuky. V prípade záujmu zašlem na požiadanie ďalšie foto viac ako 6000 známok na predaj.
Poštová známka č. 2808
Čistá, nepoužitá, neopečiatkovaná známka **Antigua a Barbuda, Military Uniforms, 1971, vynikajúci stav suma 0,12 € platba na účet alebo dobierkou. V prípade záujmu mi pošlite vypísanú krajinu, ktorá známku vydala a číslo inzerátu. Poštovné podľa tarify. Pri rýchlej kúpe možná zľava, alebo poštovné zdarma. Pozri aj ďalšie moje ponuky. V prípade záujmu zašlem na požiadanie ďalšie foto viac ako 6000 známok na predaj.