bazár, predaj, inzercia, predám

KURA COLLECTION čierne šušťakové šaty, opasok, Dsquared boot

Kategória: Šaty, Kostýmy

Combo ale aj samostatne:
Šaty úplne nové veľkosť skôr uni, upravené na výšku 165 cm, dlžka 87 cm, širka 73 cm
PC 149€ predám za 130€

Opasok neon nový cena 25€- PREDANÝ

Dsguared boots nové len vyskušané velkosť 36 aj sedí
Cena 500€

Osobný odber v KE alebo poštou kurierom ( platí kupujúci)

KURA COLLECTION čierne šušťakové šaty, opasok, Dsquared boot
Podobné inzeráty
KRÁSNE NEÓNOVÉ ŠATY značky KURA COLLECTION, NOVÉ
Predám tieto štýlové šaty slovenskej značky KURA COLLECTION. Veľkosť je univerzálna, sadne od XS po XL. Šaty boli raz na chvíľu oblečené, sú ako NOVÉ. Majú krásnu výraznú neónovú farbu, dole a na rukávoch sa dajú zatiahnuť. Vpredu hore nápis KURA COLLECTION, vzadu prvok, ktorý sa dá odzipsovať. Šaty sa dajú nosiť bez opasku, ale vyzerajú super aj s opaskom, ide o fakt štýlový a neprehliadnuteľný kúsok. CENA: 80 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
ŠTÝLOVÉ TEPLÁKOVÉ ŠATY značky KURA COLLECTION
Predám tieto krásne teplákové šaty značky KURA COLLECTION. Je to veľkosť UNI, sedia na veľkosti XS, S,M a menšie L. Šírka v podpazuší v kľude 41cm, natiahnu sa do šírky 54cm. Šaty majú čiernu farbu s bielymi nápismi (fotku v bielych šatoch som dala pre predstavu ako vyzerajú oblečené). Sú veľmi zaujímavo strihané, dajú sa nosiť samostatne a super vyzerajú v kombinácii s Kura opaskom. Šaty sa dajú skombinovať do elegantnejších outfitov s čižmami, kotníčkami, či lodičkami, ale super vyzerajú aj napríklad s mohutnými čižmami, či bagadžami alebo teniskami. Zapínajú sa vzadu na zips. Boli oblečené asi 2x. Zvnútra sú zateplené flísom. CENA: 80 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Kura Collection mikinove saty
Predam mikinove saty, velkost oversize, vzadu sa daju stiahnut opaskom, ako nove, znacka Kura Collection. Saty maju prestrihy na rukavoch. Farba je taka neonova lososova. Predavam za 67 eur uz vratane doporuceneho postovneho. V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte mailom, dakujem :-)
kura collection Saty xs/s
kura collection Saty xs/s
Kura collection zelene silk šaty
predám úplne nové kura collection šaty, ešte s visačkou, vhodne aj ako darček
11 x dámske ŠATY veľkosť S M 2 x tričko S
4 eur kus: modré šaty Selfridge veľkosť S, elastický materiál, rozmery v CM: pod pazuchou 42-50x2, prsia 40-48X2, pás 37x2 plus elasticita, dĺžka 83. hnedé streč šaty Koton veľkosť S-M, bavlna a elastan, vzadu zips, bočné vrecká, rozmery v cm: pás 36-42x2, dĺžka 91, pod pazuchou 42až48x2, prsia 41až47x2, bielosivé pásikavé šaty DKNY veľkosť S M, lemovanie v krikľavej farbe, strih A sadne aj na širšie spodné partie, materiál rayon/viskóza, "malé čierne" mini šaty na ramienka s kvetinovým vzorom, elastický materiál S - M, Svetlé hnedosivé šaty Amisu s dlhým rukávom, jemný pružný úplet, rozmery v cm: plecia 36-40, pod pazuchou 46-52×2, prsia 44-50×2, rukáv 57, dĺžka 90, veľkosť S M, farba ako na detail foto, 245g. 5 eur kus: modré velúrové šaty s 3/4 rukávom Sirup , vzadu zips, rozmery v cm: plecia 38-40x2, pod pazuchami 46x2, prsia 45x2, dĺžka od ramena 90, voľný strih v tvare A, veľkosť M, biele šaty na ramienka JCL veľkosť S, kvalitná bavlna s elastanom, na boku zips, výstrih aj spodok obšité jemnou čipkou. 10 eur kus: ružovo fialové pestré šaty s kvietkami Reserved veľkosť S, nenosené len oprané, elastický materiál sa prispôsobí postave, v páse gumička, dĺžka 90cm, 380g. midi šaty leopard s dlhým rukávom značka Ellos, veľkosť M, viskóza, v páse všitý opasok, vrchná časť má do pása mini patentky, Rukávy sa dajú vyhnúť. Rozmery v cm: plecia 39, pod pazuchou 54x2, prsia 52x2, pás 47x2 , boky 55x2, dĺžka 115. 9 eur kus: šaty s dlhým rukávom Farba oranžovo hnedá Vero Moda, veľkosť S (výrobca uvádza XS) sadne na S, rozmery: plecia 35-38x2, pod pazuchou 45-48x2, prsia 44-47x2, pás 39-42x2, dĺžka 95, rukáv 62cm ukončený elastickým patentom, ktorý rukáv drží a nevadí ak je dlhší. Bledozelené šaty s voľnými rukávmi a s riasením, takže sadnú na viac veľkostí, pás 38-42x2 a dá sa aj viac natiahnuť, v páse všité gumičky a opasok na viazanie, dĺžka 103cm, výrobca uvádza v.34 avšak sedia na M, Gate Fisherfield ( nosím S-M a mne sú voľné). Kúp viac kúskov a pribalím šatku, tričko, časopis alebo hračku zadarmo.