bazár, predaj, inzercia, predám

Kuriér rozvozca príležitostne

Kategória: Doprava a logistika

Dobrý deň, hľadam zodpovedného, spoľahlivé človeka, ktorý by si chcel príležitostne privyrobiť ako kuriér rozvozca.
Podmienky:
Vodičský preukaz B
Komunikatívnosť
Flexibilita
Práca s peniazmi
Skúsenosti so šoférovaním (auto pick up)
Zodpovednosť za auto
Vhodné pre ľudí čo sú doma, popripade aj študentov na VŠ, ktorí si chcú privyrobiť.
Všetko ohľadom práce zaučím, vysvetlím, skúšobná jazda.
Viac info mi napíšte do mailu alebo na telefónnom čísle .
Ďakujem veľmi pekne.
Len seriózny záujem.
monky.darceky@
Kuriér rozvozca príležitostne
Podobné inzeráty
Vodič -kuriér ,kuriérka
Dobrý deň ponúkam prácu pre kuriéra. Kuriér musí byť zodpovedný, komunikatívny,flexibilný a hlavne psychicky vyrovnaný [ide o prácu s ľuďmi :) ]Doručujeme zásielky pre kuriérsku spoločnosť DPD ktorej depo sa nachádza v Trenčíne. Jazdíme každý deň Pondelok - Piatok každý kuriér ma svoju pridelenú trasu. Sviatky,víkendy voľno. Vhodné hlavne pre živnostníkov so svojím autom . Po dohode aj na tpp poprípade dohodu. Je možnosť aj dodávky do prenájmu. Denne mimo sezónu doručujeme v priemere 80 -100 doručovacích adries[stopov] v sezóne (Vianoce)cca dva krát toľko. Kuriér je platený od doručených stopov, a na živnosť to vychádza 1,2e [plus príplatky] za doručený stop. Mesačná faktúra sa teda pohybuje 2000-2500. Momentálne hľadáme človeka na trasu v okolí mesta Dubnica nad Váhom. Viac info správa, email, alebo telefonicky.
Kuriér - rozvozca jedál BoltFood
Dobrý deň, Ponúkam prácu kuriéra - rozvoz jedál v mestách: Bratislava, Nitra a Trnava. AKTÚALNE hľadáme vodičov s vlastným vozidlom. Ak nemáte možnosť vlastného vozidla je možné zapožičať elektro bicykel (Bratislava). Výplata raz mesačne alebo raz týždenne. Možnosť pracovať na dohodu (brigádne), na TPP alebo na živnosť.
Kuriér - foodora
Chceš sa stať kuriérom pre spoločnosť foodora? Ak hľadáš prácu s flexibilným pracovným časom v meste Bratislava, neváhaj sa pridať do nášho tímu kuriérov a začni zarábať už dnes. Prihlásiť sa môžeš na tomto odkaze: Ak nemáš auto, nevadí! My ti za jazdu na bicykli zaplatíme! Staň sa kuriérom foodory a získaj 2v1 - prácu aj tréning. Prihlás sa už dnes a nezmeškaj náš 200€ náborový bonus - platí pre spoluprácu na IČO. V prípade, že nemáš IČO, nevadí. Vieme ti ponúknuť aj prácu na pracovnú zmluvu Požiadavky: * mobilný telefón s dátami * vlastný dopravný prostriedok (auto, motorka, bicykel, kolobežka) * minimálny vek 18 rokov * potravinársky preukaz * zodpovedný prístup * príjemné vystupovanie Kto sme? Sme foodora, služba pre rozvoz jedla a nákupov. Patríme do rodiny Delivery Hero, ktorá nám poskytuje jedinečnú možnosť získavať a zdieľať know-how z celého sveta. Rýchlo rastieme, rýchlo sa učíme a veľmi nás to baví. U nás sú ľudia naozaj ľudia a nie iba čísla. A vás by to mohlo baviť s nami! Prihlásiť sa môžeš na tomto odkaze:
ŠOFÉR / ROZVOZCA SKUPINY B
Firma J. Š. Distribúcia s.r.o. hľadá šoféra na hlavný pracovný pomer. Sme distribučná spoločnosť, zaoberajúca sa rozvozom tovarov nášho portfólia po už existujúcich zákazníkov. Koho hľadáme: Zodpovedného a samostatného človeka vhodného do nášho kolektívu, ktorý je flexibilný. Uprednostňujeme človeka ktorý nemá problém dochádzať samostatne, ideálne maximálne 20km od Žiliny. Požiadavky: - vodičské oprávnenie skupiny B minimálne 2 roky - samostzatnosť a zodpovednosť za vykonanú prácu a prijaté peniaze - znalosť práce s ERP (zaučíme) - znalosť regiónov (zaučíme) - pracovné nasadenie - vyriešenie prípadných problémov s úsmevom na tvári :-) Náplň práce: Rozvoz tovaru po predom určených trasách Pomoc vždy pondelky v sklade Dochystavanie objednávok Pracovná doba: Poondelok - Piatok Práca je s časti sezónna, takže niekedy sa robí 9 hodín aj viac, ale zároveň keď je práce menej a je spravená, robí sa aj 6 hodín. Záleží od šikovnosti. Platové podmienky: - nástupný plat 850€ v čistom 1.mesiac - základný plat 900€ v čistom - mesačné odmeny - vianočné odmeny Vieme si vážiť dobre odvedenú prácu a tak priemerná mzda s odmenami 1000-1100€ v čistom v prípade obojstrannej spokojnosti. PROSÍM ZASIELAŤ ŽIVOTOPISY NA MAILOVÚ ADRESU!!! jsdistribucia@
Vodič C,E
Dobrý deň.Hľadám nejakú solidnú prácu,ako vodič,rozvozca,skladník.Mám platné všetky doklady.Ak nedvíham, poprosím sms.Ďakujem za ponuky.
Rozvozca tovaru / Skladník
Do nášho tímu hľadáme nového šikovného kolegu na rozvoz tovaru náhradných dielov pre nákladné a osobné vozidlá, po Bratislave a okolí + manipulácia s tovarom v sklade, ako príjem, výdaj atď. Možnosť vypracovať sa na pozíciu predajcu náhradných dielov alebo obchodného zástupcu. V prípade záujmu zašlite svoj životopis na ester@