bazár, predaj, inzercia, predám

KUSTOM Groove 600 HD …. Profesionálny basový zosilňovač

Kategória: Zvuková technika

Predam profesionálny basový zosilňovač KUSTOM Groove 600 HD.
RMS výkon: 600 watt.
Zosilňovač používaný, a je v dobrom, funkčnom stave. Ma známky používania. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pozrite aj dialše moje inzeráty, kliknutím na meno
KUSTOM Groove 600 HD …. Profesionálny basový zosilňovač
Podobné inzeráty
Kustom Quad200dfx
Predám gitarový/basový zosilňovač Kustom Quad200hd, hlava s výkonom 200W, vstavaný digi multiefekt,silná vykonna, málo používaná. 2 channels (Lead & Rhythm) 2 lead preamp modes (Grind/Punch) 2 rhythm preamp modes (Fat/Lean) Dual 3-band EQ Lead gain boost 8 effects (24-bit digital) External speaker jack. Možnosť kúpiť aj s 4x12bednou kustom.vyskušanie osobne v BA V.
Gitarové kombo Kustom KG100FX112
Zdravím, ponúkam na predaj gitarové kombo značky Kustom KG100FX112. Kombo pre elektrickú gitaru s výkonom 100 W. Ponúka dva kanály (Rhythm a Lead) a digitálne zabudované efekty. Vybavené je 12“ reproduktorom Kustom. Kanál Rhythm prináša jasný tón s vynikajúcou dynamikou, vhodný pre akýkoľvek hudobný žáner. Kombo bolo málo používané len v domácom prostredí, predávam ho z dôvodu nevyužitia. Výhodou je možnosť pripojenia 2 gitár na samostatné kanály a rovnako aj digitálne efekty. Ku kombu je možné pripojiť nožný spínač alebo externý reproduktor. Pôvodná cena bola 300€, ja ho ponúkam za 250€. Pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť aj na nižšej cene.
Gitarový 100W elektrónkový zosilňovač CRATE a box KUSTOM
Predám 2x gitarovú 100W celolampovú hlavu CRATE + reprobox KUSTOM rovný Obe hlavy sú po revízii a v perfektnom stave + jedna z nich má v sebe úplne nové párované elektrónky, druhá cca jednoročné. Obe hlavy sú rovnaké, jednu som šiel opravovať a nakoniec sú z toho dve plne funkčné hlavy. Obe sa dajú prepnúť aj na polovičný výkon, teda 50W - šetria sa tým elektrónky. Zvuk vie mať veľmi jemný ale aj brutálny, bez externých efektov. Reprobox (impedancia 8ohm , výkon 260W) je výkonný a na kolieskach, čiže sa ľahko premiestňuje. 1. hlava 230€ 2. hlava 230€ 1 reprobox 150€ Preferujem SMS, potom mail a až tak volanie. Vďaka. ( gitarová hlava , lampový zosilňovač , elektonková hlava , lampová hlava , bedňa , reprák , celolampový , celolampová )
Predam hybridnu basgitarovu hlavu Kustom Deep DE300hd
Predam pouzivanu hybridnu basgitarovu hlavu Kustom Deep DE300hd, vo velmi dobrom stave,plne funkcna s výkonom 300W pri 4 Ohmoch, predzosilňovač s lampami 12AX7, 3-pásmový ekvalizér, Room EQ-prispôsobenie. Low Contour a High Contour, Organic Clipping simuluje prebudenie lámp, Preamp výstup, Power Amp vstup, sériová efektová slučka, DI Output, XLR, hmotnosť 16.32kg.
Predám Kustom set hlava + box 100w
Predám Kustom Quad 100 HD set, hlava + box v zachovalom stave. Výkon 100 Wat. Osobný odber!!! Len predaj, nevymieňam!
Kombo Kustom Defender 50W
Predam celolampove gitarove kombo Kustom Defender 50W. Cena je konecna ziadne zjednavanie. Osobny odber - neposielam postou ani kurierom.