bazár, predaj, inzercia, predám

Kvalitná darbuka (doumbek) z liateho hliníka

Kategória: Bicie nástroje

Predám veľmi kvalitnú darbuku (goblet drum, doumbek) z liateho hliníka. V cene je aj púzdro a náhradná blana. Darbuka je ručne vyklepávaná. Priemer blany je 22 cm a výška 44 cm. Povrch je čierny a postriebrený.
Kvalitná darbuka (doumbek) z liateho hliníka
Podobné inzeráty
Predám Meinl he-3012 copper doumbek/darbuka
Meinl he-3012 copper doumbek/darbuka, materiál je meď, nie hliník, aj s obalom (nová stojí teraz okolo 200)
Bonga a Darbuka
Predám 2 bongá a 1 darbuku. Veľké bongo výška 80 cm. Menšie z Egypta skôr okrasné a darbuka meinl. Najlepšie osobný odber. Tie malé nechám po 30€. Pri odbere všetkých možná zľava.
Predám kvalitný bubon doumbek Meinl Doumbek Aluminium
Podrobný popis • Blana: Syntetická • Materiál: Hliník • Vrátane ladiaceho kľúča, a ochranného púzdra • Rozmery (priemer x šírka): 8 1/2" X 17 1/8" • Prevedenie: Medenné Stav - perfektný pri rýchlom jednaní - inzerát sťahujem 30.6. -možná dohoda
Predám Stojan Hi-HAT
Predám tento stojan Gibraltar 9707ML-UA.Mne sa vôbec nehodí do zostavy tak mi len zavadzia a práši sa na neho.Pridávam podrobnejši popis stojanu:Stojan na Hi-Hat zo série 9000 so „Z“ mechanizmom Ultra Adjust a otočnými nohami, patentovaný systém upevňovania, trojnohá podstava je vyrobená z pochrómovaného, tvrdeného L-stock hliníka, dodáva stojanu stabilitu dvojitej výstuhy no váhu len jednej, masívny a stabilný pedál, výška od 32“ do 38“, hmotnosť 6,6kg. Preferujem osobný odber.Trnava a okolie
Predám vintage snare LUDWIG SUPERSENSITIVE 1970
Predám vintage snare ludwig supersensitive 1970 v perfektnom stave. k bubnu pridávam aj custom futrál. Bubienok typu Supersensitive má korpus rovnaký ako Supraphonic, rozdielna je mechanika strunenia P-70, je veľká s presahujúcim strunenie cez okraj bubna, a je naozaj "super-senzitívna", teda super citlivá. Aj napriek tomu, že súčasné moderné technológie aj materiály priniesli a stále prinášajú mnoho nových nateriálov aj konštrukčných prvkov Ludwig Supraphonic aj Supersensitive patria stále medzi najlepšie bubienky na svete. korpus tohto bubienka je vyrobený firmou Ludwig z patentovanej zliatiny železa a hliníka (obchodne označovaný ako LUD-ALOY), samotná technológia výroby korpusu je nazvaná anglicky "seamless", čo znamená bez švu. Tento korpus je osadený 10-timi ks mušlí typu Imperial lugs a strunníkom P-71, obruče sú oceľové 3 x ohýbané o sile 2,3mm, bubienok je vybavený tlmidlom hracej blany, výrobné číslo bubienka je: 2205202, čo ho radí do 70- tých rokov, udajne toho najlepšieho obdobia výroby.
YAMAHA snare +taska MILENIUM akc.CENA
ponukam uplne novy snare YAMAHA stage custom all birch,10srubov/ hrany par krat v skusobni...prehodena vrchna blana REMO.. cena spolu 155eur +pri rychlom jednani mala zlava + kvalitna NOVA TASKA NA HARDWARE /40eur/ZDARMA.