bazár, predaj, inzercia, predám

Kvalitný písací stroj s kufríkom PRINCESS 300

Kategória: Ostatné

predám malo používaný písací stroj s kufríkom, stroj je plne funkčný, všetky klavesý idú a sú v poriadku.
Kvalitný písací stroj s kufríkom PRINCESS 300
Podobné inzeráty
Funkčný starožitný písací stroj Corona Sterling z roku 1935
Predám prenosný starožitný písací stroj CORONA STERLING z roku 1935. Výrobca The L.C. Smith & Bros. Typewriter Company, Syracuse, N.Y., USA. Krásny písací stroj, s tajuplným odkazom od opravára pre ďalšie generácie. Stroj je vyčistený, vyskúšaný predáva sa s kufríkom. Potreboval by novú pásku, po dohode ju vymením. Podrobnejšie info v prípade seriózneho záujmu, ideálne mailom. Miesto odberu Michalovce, Košice, prípadné poštovné hradí kupujúci.
predam pisaci stroj consul s kufrikom
predam pisaci stroj consul s kufrikom.. velmi zachovaly stav.. uprednostnujem osobny odber.. /Piste MAIL alebo SMS Dakujem/
Starožitný písací stroj IMPERIAL The Good Companion z r 1935
Predám starožitný prenosný písací stroj IMPERIAL The Good Companion z roku 1935. Výrobca Imperial Typewriter Co. Ltd. Leicester, England. Vyčistený, nie plne funkčný. S kufríkom. Návod v AJ prepošlem po kúpe mailom. Krásna dekorácia, chýbajúca páčka posunu válca komplikuje, písanie. Ale keď sa chce, všetko sa dá. Podrobnejšie info v prípade seriózneho záujmu, ideálne mailom. Miesto odberu Michalovce, Košice, prípadné poštovné hradí kupujúci. V PRÍPADE ZÁUJMU O STAROŽITNÝ PÍSACÍ STROJ POZRITE AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY.
Starožitný písací stroj Torpedo 14 z roku 1930
Predám prenosný starožitný písací stroj Torpedo 14 z roku 1930. Výrobca Torpedo Büromaschinen Werke A.G., Frankfurt, Germany. Z tohto modelu sa vyrobilo iba 20250 kusov. Stroj je vyčistený, funkčný, predáva sa s kufríkom. Stav zodpovedá veku. Potreboval by novú pásku, po dohode ju vymením. Podrobnejšie info v prípade seriózneho záujmu, ideálne mailom. Miesto odberu Michalovce, Košice, prípadné poštovné hradí kupujúci.
Starožitný písací stroj Underwood Portable 4Bank z roku 1928
Predám prenosný starožitný písací stroj Underwood Portable 4Bank z roku 1928. Výrobca Underwood Corporation, New York, U.S.A. . Stroj je vyčistený, funkčný, predáva sa s kufríkom. Potreboval by novú pásku, po dohode ju vymením. Podrobnejšie info v prípade seriózneho záujmu, ideálne mailom. Miesto odberu Michalovce, Košice, prípadné poštovné hradí kupujúci.
Starožitný písací stroj Smith - Corona Standard z roku 1934
Predám prenosný starožitný písací stroj SMITH-CORONA Standard z roku 1934. Úplne prvá verzia tohto modelu, ktorý sa s rôznymi obmenami vyrábal až do roku 1945. Výrobca The L.C. Smith & Bros. Typewriter Company, Syracuse, N.Y., USA. Stroj je vyčistený, funkčný predáva sa s kufríkom. Potreboval by novú pásku, po dohode ju vymením. Podrobnejšie info v prípade seriózneho záujmu, ideálne mailom. Miesto odberu Michalovce, Košice, prípadné poštovné hradí kupujúci.