bazár, predaj, inzercia, predám

Kvalitný set Frozen

Kategória: Čiapky, Šatky

Kvalitný set Frozen veľkosti 52 a 54.
Cena 10€/set
Kvalitný set Frozen
Podobné inzeráty
Krásny set Frozen
Posledný na sklade veľkosti 54
Veľký kvalitný šál LV unisex
Nový kvalitný šál LV - unisex Stredné hruby 70x185 cm Strapceky Farba - fialovocierna Predám tento nový veľký kvalitný hebunky šál v zaujímavej farbe tmavofialova a z druhej strany je cierny. Počas zverejnenia aktuálne, veľmi rychlo odosielam,som seriózna. Reagujem len na email a to obratom. Mobil nie je zverejnený kvôli obťažovaniu. Dobierka : 4 € vopred a pri prevzatí doplatíte uvedenú sumu. Posielam Slovenskou poštou, cez Packetu,alebo DPD. Poštovné závisí od vami zvoleného prepravcu a či si vyberiete dobierku, alebo uhradíte cenu plus poštovné vopred. Ak neviete/nechcete urobiť prevod, nekontaktujte ma prosím. Recenzie, viac veci a bezpecny nakup (po stiahnuti apky a registracii),kde mozes platit kartou najdes tu :
Predám detský set čiapka a nákrčník Mickey Mouse
Predám set čiapka + nákrčník. Je to nové, nenosené. Rozmery sú na fotkách, ak by bolo potrebné viem poslať viac foto. Cena za set je 10eur pri osobnom prevzatí v BB, inak posielam LEN cez zasielkovňu (packeta) na výdajné miesto a to na dobierku +5eur k cene, alebo bez dobierky ale platba vopred + 3,50 k cene, poštou NEPOSIELAM.
Pánsky letný set (sl. okuliare + šiltovka)
Predám letný set, ktorý sa skladá z 1ks pánskych slnečných okuliarov a 1ks pánskej šiltovky. Obe veci sú čisto nové. Predám ich iba spolu ako set!!! Cena setu je 15€+ poštovné. Rozmery šiltovky: Šírka šiltu je 19cm Dĺžka šiltu od čela je 7.5cm Obvod šiltovky sa dá nastavovať V prípade záujmu ma kontaktujte E-mail timkogejza02@
Šál a čiapka pre gymnastku - pletený set
krásny pletený set šál a čiapka čierna farba, trblietavá veľmi príjemný, mäkký a elastický materiál čiapka podšitá kupované pre dcéru na gymnastickej súťaži obrázok gymnastky šál: 19 x 140 cm čiapka výška 22 cm, šírka 25 cm x2 (je elastická, ešte sa poddá) set je ako nový
Predám detské čiapky-šiltovky
Predám 2ks detské čiapky-šiltovky originál DISNEY Minnie Mouse.Veľkosť 52 a 54.Čisto nové,nenosené,s originál vysačkami. Predám 1ks šiltovky originál DISNEY Frozen,nová s vysačkou,veľkosť 50.Vzadu sa dá na všetkých troch nastaviť veľkosť suchým zipsom. Cena za 1ks= 4Eur.