bazár, predaj, inzercia, predám

Kyska 3l Rýchlokyska 3l TUPPERWARE

Kategória: Ostatné

IHNEĎ K DISPOZICII!!!! Kyska 3l

Táto osvedčená misa je v každej domácnosti absolútne nepostrádateľná. Je ideálna na prípravu, uchovávanie a tiež na servírovanie potravín.
misa je praktická na:
prípravu kysnutého cesta: Nechajte cesto kysnúť pod zatvoreným vekom na teplom mieste alebo vo vodnom kúpeli. Keď sa veko s počuteľným „buchnutím“ samo odklopí, je cesto správne vykysnuté a pripravené k ďalšiemu spracovaniu.
prípravu a servírovanie šalátov, dezertov a príloh alebo na ich ukladanie a uchovávanie sviežosti
nakladanie, marinovanie mäsa, rýb, hydiny
uchovávanie a uležanie zemiakového šalátu, ktorý je po niekoľkých dňoch vďaka bezpečnému uzatvoreniu jemnejší, lahodnejší a má výraznejšiu chuť
Objem: 3,0l

POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Kyska 3l Rýchlokyska 3l TUPPERWARE
Podobné inzeráty
Rýchlokyska od Tupperware
Miska kyska rýchlokyska od Tupperware. Je kvalitná hrubostenna, vodotesná a vzduchotesná nádoba vhodná na kysnutie cesta prípravu cesta alebo na uchovávanie či skladovanie potravy a jedál. Cena 17,90€ Skladom aj rôzne iné veľkosti.
Tupperware - Rýchlokyska 3l
*NOVÉ* Rýchlokyska 3l je najpredávanejší výrobok Tupperware na Slovensku už viac ako 20 rokov. Kysnuté cesto, ktoré v nej pripravíte je jednoducho najlepšie a dokáže ho pripraviť aj menej skúsená kuchárka. Misa je vďaka vzducho-vodotesnej pokrievke ideálna aj uskladňovanie a prenášanie jedla.
Miska kyska, stierka, metlička Tupperware
Nové produkty od Tuppeware. Rychlokyska - 3l - 17,90€ Metlička, stierka... viď foto skladom aj veľa iného tovaru
Rôzne Tupperware výrobky
triedila som kuchynu, nieco len raz pouzite. - krajac melonu 3€ - sitko alebo cukorníčka 2€ - oddelovac zltka a bielka+ biela odmerka 2€ -cedic zeleniny v polievke-nie je TW- 3€ - Tupperware Diplomat obdlžníkový 10€ - Tupperware ergologicky luskáčik na orechy 15€ -Tupperware lievik+naberačka na uvarené vajíčka - 3€ - Tescoma Tenderizer/tĺčik na mäso PRESTO 8€ -Tupperware dóza na cestoviny - Špagetka 8€
Tupperware desiatnik-paprika, biely desiatnik, mriežka
Predám nový nepoužitý Tupperware desiatnik-paprika- 2 kusy. Cena 3,50€/kus. Okrem toho predám biely Tupperware desiatnik z priedušného matariálu. Cena 2€. Ďalej predám mriežku Tupperware vhodnú do nádob Tupperware. Rozmery 25cm x 16,5cm. Cena 2€.
Tuupperware  - Ultimátum 2  l misa
Ultimátum 2 l za 12 al. 2 ks 19 € Ultimátum 3,5 l - za 15,50 €, Ultimátum 6 l - za 20,50 €. Veko Ultimátum za 6,50 - vhodné na šľahanie ponorným mixérom, al. cedenie. Súprava (2 l, 3,5 l + veko na cedenie gratis - cena 27,50 € 500 ml Kuchtík - len za 5,5 € - vhodný na zapravenie kvásku, ale tento kuchtík slúži aj, ako skvelá miska napr. na guláš. Vďaka svojmu tvaru sa výborne drží, najmä, ak nie je možnosť si misku položiť stôl alebo na pevnú podložku Rýchlokyska 3 l - 15,50 € súprava rýchlokysiek 2 l, 1 l a 250 ml - za 18,50 € al. 3 l + 2 l + l l + 250 ml + vrchnák na šľahanie a cedenie (6,50) - ako súprava 5 ks za 34 € Rýchlokyska tmavomodrá 1 l - len za 7,50 € Apollo misa bez sita aj s vrchnákom na šľahanie -15,90 V ponuke mám aj iné TW výrobky