bazár, predaj, inzercia, predám

Kyslíkový koncertrátor 10l lovego

Kategória: Zdravie a krása

používaný 3 mesiace výkon až 10l za minutu
Kyslíkový koncertrátor 10l lovego
Podobné inzeráty
Lovego. PRENOSNÝ KYSLÍKOVÝ KONCENTRÁTOR S BATÉRIOU OXY GO2
Kupovaný 5/2022 na Slovensku (záruka 24 mesiacov), stále v záruke, použivaný maximálne 10h. Batéria nebola ani používaná. Dôvod predaja je, že potrebujeme pristroj s väčším prietokom kyslíka. Vhodný pre kyslikovú terapiu, regeneráciu, rekonvalescenciu, lepšie spanie… Lovego. Malý, výkonný a ľahký prenosný kyslíkový koncentrátor OXY GO 2 s vysokým výkonom, koncentráciou kyslíka až 95 % a s kontinuálnym prietokom 1,8 l/min a pulzným prietokom až do hodnoty 4,5 l/min. Využíva novú úplne bezpečnú a spoľahlivú technológiu PSA. Využitím špeciálnych vlastností molekulárneho sita dosahuje vysokú čistotu kyslíka priamo zo vzduchu. Je vybavený senzorom na kontrolu hodnoty koncentrácie kyslíka na výstupe. Váži len 5,2 kg a pre možnosť napájania z nabíjateľnej externej batérie je vhodný na cestovanie. Okrem nabíjateľnej batérie môže byť napájaný z elektrickej siete, ale aj z cez štandardnú 12 V autozásuvku (autozapaľovač). Súčasťou balenia je aj praktický vak a vozík, ktorý vám uľahčí manipuláciu s prístrojom. #lovego #OXY GO 2 #kyslík plynulá regulácia kontinuálneho prietoku kyslíka vo vysokej koncentrácii (90 % O2) až do hodnoty 1,8 l/min a pulzného prietoku až do hodnoty 4,5 l/min výdrž nabíjateľnej batérie až 2 hod. ľahko prepravovateľný a použiteľný v automobile produkcia kyslíka na princípe molekulárnej filtrácie okolitého vzduchu cez syntetický zeolit elektronicky riadený systém kontroly prietoku jednoduchá obsluha a moderný dizajn nízke prevádzkové náklady - priaznivá spotreba el. energie - len 100 W tichý chod, vysoká spoľahlivosť, senzor kontroly koncentrácie kyslíka s alarmom je ľahko prepravovateľný a používateľný aj mimo domov súčasťou balenia je externá nabíjateľná lithiová batéria (1 ks), prevodník napätia (12 V) pre použitie koncentrátora v automobile, vak a praktický vozík pre pohodlnú manipuláciu mimo domov funkcia časovača - nastavenie doby prevádzky prístroja, prehľadný displej zo zobrazením času a prietoku #lovego #OXY GO 2 #kyslík
Kyslíkový koncentrátor - NOVÝ so ZÁRUKOU
Predám KVALITNÝ a VEĽMI ľahko ovládateľný kyslíkový koncentrátor určený pre DOMÁCU liečbu. Kyslíkový prístroj je ČISTO NOVÝ a predáva aj s plným vybavením: hadičkami na dýchanie, oxy inhalátorom, špeciálnou maskou k atomizeru, oxigen prístroj má let displej s nastaviteľným časom inhalacie kyslíka a diaľkovým ovládačom. Kyslíkový generátor je veľmi ľahký. Prístroj na výrobu kyslíka využíva PSA technológiu generovania molekulárneho kyslíka, špeciálny procesný materiál molekulárneho sita. Má v sebe zabudovaný atomizér, pre dýchanie kvalitnejšieho ķyslíka. Prietok kyslíka od 1 do 6 litrov. Čisto nový, originálne zabalený. Nevyžaduje sa žiadna dodatočná investícia. Je ľahký a ľahko ovládateľný. Koncentrátor má certifikát CE. Ponúkam aj možnosť dokúpenia meniča napätia do auta a používať prístroj aj v aute. Prístroj pomáha aj pri problémoch dychania súvisiacich s covid 19. Po dohode zasielam aj na DOBIERKU. Cena plus poštovné. (expres kuriér na druhý deň plus 13€) alebo aj OSOBNE PRINESIEM a všetko ochotne vysvetlím. Moznosť aj OSOBNÉHO ODBERU. Špecifikácia: Kyslíkový prístroj na domáce použitie. Model: MAF01 5AW Váha prístroja: 5,2 kg Hlučnosť: 45dB Rozmery: 302*168*325 mám Odber elektriny: 115W Technológia: PSA Prietok kyslíka: 1-6L/min Percento kyslíka 90-30% K prístroju je aj SLOVENSKÝ NÁVOD. Na prístroje zakúpené u mňa ponúkam ZÁRUČNÝ aj POZÁRUČNÝ servis. IHNEĎ K ODBERU Sme Vám k DISPOZÍCII 24 hodín 7 dní v týždni. POZRITE SI AJ INÉ MOJE KYSLÍKOVÉ PRÍSTROJE.
Kyslíkový koncentrátor - NOVÝ so ZÁRUKOU
Predám MALÝ, KVALITNÝ a VEĽMI ľahko ovládateľný kyslíkový koncentrátor určený pre DOMÁCU liečbu. Kyslíkový prístroj je ČISTO NOVÝ a predáva aj s plným vybavením: hadičkami na dýchanie, oxy inhalátorom, špeciálnou maskou k atomizeru, oxigen prístroj má let displej s nastaviteľným časom inhalacie kyslíka a diaľkovým ovládačom. Kyslíkový generátor je veľmi ľahký. Má v sebe zabudovaný atomizér, pre dýchanie kvalitnejšieho ķyslíka. Prietok kyslíka od 1 do 7 litrov. Čisto nový, originálne zabalený. Nevyžaduje sa žiadna dodatočná investícia. Je ľahký a ľahko ovládateľný. Koncentrátor má certifikát CE. Ponúkam aj možnosť dokúpenia meniča napätia do auta a používať prístroj aj v aute. Prístroj pomáha aj pri problémoch dychania súvisiacich s covid 19. Po dohode zasielam aj na DOBIERKU. Cena plus poštovné. (expres kuriér na druhý deň plus 13€) alebo aj OSOBNE PRINESIEM a všetko ochotne vysvetlím. Moznosť aj OSOBNÉHO ODBERU. Špecifikácia: Kyslíkový prístroj na domáce použitie. Model: Dedakj Technológia: PSA Váha prístroja: 4,8 kg Hlučnosť: 37dB Rozmery: 204*214*228 Odber elektriny: 120W Prietok kyslíka: 1-7L/min Percento kyslíka 90-30% Na prístroje zakúpené u mňa ponúkam ZÁRUČNÝ aj POZÁRUČNÝ servis. IHNEĎ K ODBERU Sme Vám k DISPOZÍCII 24 hodín 7 dní v týždni. POZRITE SI AJ INÉ MOJE KYSLÍKOVÉ PRÍSTROJE.
Kyslíkový koncentrátor - NOVÝ s 2 ROČNOU ZÁRUKOU
Ide o KVALITNÝ a VEĽMI ľahko ovládateľný kyslíkový koncentrátor určený pre DOMÁCU liečbu. Kyslíkový prístroj je ČISTO NOVÝ a predáva aj s plným vybavením: hadičkami na dýchanie, oxy inhalátorom, špeciálnou maskou k atomizeru, oxigen prístroj má let displej s nastaviteľným časom inhalacie kyslíka a diaľkovým ovládačom. Kyslíkový generátor je veľmi ľahký. Prístroj na výrobu kyslíka využíva PSA technológiu generovania molekulárneho kyslíka, špeciálny procesný materiál molekulárneho sita. Má v sebe zabudovaný atomizér, pre dýchanie kvalitnejšieho ķyslíka. Prietok kyslíka od 1 do 6 litrov. Čisto nový, originálne zabalený. Nevyžaduje sa žiadna dodatočná investícia. Je ľahký a ľahko ovládateľný. Koncentrátor má certifikát CE. Ponúkam aj možnosť dokúpenia meniča napätia do auta a používať prístroj aj v aute. Prístroj pomáha aj pri problémoch dychania súvisiacich s covid 19. Po dohode zasielam aj na DOBIERKU. Cena plus poštovné. (expres kuriér na druhý deň plus 13€) alebo aj OSOBNE PRINESIEM a všetko ochotne vysvetlím. Moznosť aj OSOBNÉHO ODBERU. Špecifikácia: Kyslíkový prístroj na domáce použitie. Model: MAF01 5AW Váha prístroja: 5,2 kg Hlučnosť: 45dB Rozmery: 302*168*325 mám Odber elektriny: 115W Technológia: PSA Prietok kyslíka: 1-6L/min Percento kyslíka 90-30% K prístroju je aj SLOVENSKÝ NÁVOD. Na prístroje zakúpené u mňa ponúkam ZÁRUČNÝ aj POZÁRUČNÝ servis. IHNEĎ K ODBERU Sme Vám k DISPOZÍCII 24 hodín 7 dní v týždni. POZRITE SI AJ INÉ MOJE KYSLÍKOVÉ PRÍSTROJE.
Prenosný kyslíkový koncentrator - NOVÝ
Predám ČISTO NOVÝ, KVALITNÝ, prenosný kyslíkový koncentrátor, ktorý dáva 93% kyslík pri 5 možných rýchlostných intervaloch činnosti prístroja. Kyslíkový prístroj má kompletné ČISTO NOVÉ vybavenie, ako: - baterka s výdržou do 3 hodín, - ruksak, - hadičky, - káble na nabíjanie baterky, - kábel na používanie prístroja v AUTE. Kyslíkový generátor má váhu aj s baterkou 2,5 kg. Robíme aj ZÁRUČNÝ aj POZÁRUČNÝ servis na u nás zakúpené kyslíkové prístroje. Ponúkame možnosť dokúpenia náhradnej baterky. Po dohode zasielam aj na DOBIERKU. Cena plus poštovné. (expres kuriér na druhý deň plus 13€) alebo aj OSOBNE PRINESIEM a všetko ochotne vysvetlím. Možnosť aj OSOBNÉHO ODBERU u nás. Vlastnosti: Automaticky kalibrujte hladinu kyslíka podľa vašich potrieb Päť možností nastavenia pulzu dodáva až 1000 ml/min kyslíka Jednoduchá obsluha Ľahké na nosenie Menovité napätie: DC12-16,8V, AC100-240V Hlučnosť: 55 Db(A) Koncentrácia kyslíka: 93 % ± 3 % Výdrž batérie: 1-3 hodiny v závislosti od zaťaženia prístroja. Ihneď k odberu!
Prenosný kyslíkový prístroj OXY GO2 + 2x batéria
Predám kyslíkový koncentrátor OXY GO2. Set obsahuje: - kyslíkový koncentrátor OXY GO2 - 2x externá lítiová batéria pre použitie mimo el. siete + nabíjačka - prepravná taška s kolieskami a vysúvateľnou rúčkou Pôvodná cena 1490,00€ Úplné info: