bazár, predaj, inzercia, predám

Labtec number pad for Noteboks s dvouportovým USB

Kategória: Klávesnice

Predám Labtec number pad for Notebooks - numerická klávesnica s integrovaným dvojportovým USB hubem. Cena 8e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Labtec number pad for Noteboks s dvouportovým USB
Podobné inzeráty
✔️multimediálna klavesnica, mys USB
Predám kvalitnú značkovú multimedialnu klávesnicu HP KU-1156 5V 50mA s USB pripojením, aj slovenský popis klaves 100% stav, ako nová, cista Klavesnica mini HP slim KBA R-CG1 5V 50mA konektor USB Dell KB216T slim slovenska multimedialna 5V 50mA konektor USB opticka mys HP Wired Mouse X500 trojtlacitkova konektor USB Klavesnicove redukcie DIN na PS2, PS2 na DIN, DIN predlzovacka PS2 na USB (zelena mys), Rozdvojka PS2 na PS2 klavesnica + mys Mys a klavesnica na PS2, COM1 Mozem opravit, spojazdnit, vycistit alebo vylepsit PC, preinstalovat windows (30 rocne skusenosti). Osobny odber Zakamenne alebo v okoli Vacsie/drahsie veci mozem v okoli zdarma / zadarmo doviest. Pozri aj moje dalsie inzeraty. Inzerat plati do zmazania, tak sa netreba pytat, ci je aktualny. Sms nie
Logitech bezdrátová číselná klávesnica
Skoro vôbec nepoužívaná, plne funkčná Viac info:
Predam rozne druhy novych klavesnic a mysi od HP
Klavesnica HP KYBD (SLOVAKIAN) USB cierna typ : 672647-233 - cena: 7e Klavesnica HP USB Slim Business Keyboard SK/CZ typ : PN:803181-CG1 - cena : 7e HP Halley USB Slim KB DIB CZ - SL typ : L96909-CG1 - cena : 7e Mys HP scroll optical USB : 3e Vsetky klavesnice aj mysi su nove nepouzite, zabalene !!! Mam viac kusov, zo vsetkych klavesnic a mysi.
Logitech slúchadla, klávesnica, myška
Predám herný set: ✅Herná myš Logitech G502 SE Hero v špeciálnej čierno-striebornej edícii. Disponuje optickým senzorom HERO s nastaviteľným rozlíšením 100-16000 DPI, zrýchlením až 40G a rýchlosťou snímania až 400IPS. 11 programovateľných tlačidiel, nastaviteľné RGB podsvietenie, možnosť prispôsobenia hmotnosti pomocou 5 závaží a priradenie makier. Myš pripojíte k zariadeniam pomocou USB kábla s dĺžkou 2,1 m. ✅ Herná klávesnica Logitech G512 je v čiernom prevedení. Konštrukcia z hliníkovej zliatiny zaručí odolnosť a pevnosť. Prispôsobiteľné Lightsync RGB podsvietenie. Klávesnica je vybavená mechanickými spínačmi GX Red, ktoré majú dlhú živosť a postarajú sa o rýchle a presné odozvy. Pomocou klávesov FN + F1 až F12 môžete ovládať médiá, osvetlenie, prepínať herné režimy a iné. Ďalej disponuje funkciou anti-ghosting a programovateľnými klávesmi, ktoré môžete upravovať pomocou softvéru LOGITECH G HUB. Konektivitu zaistí 1,8 m kábel s USB konektorom. V rozhraní sa tiež nachádza port USB. ✅ Bezdrôtový herný headset Logitech G533 v prevedení čiernej farby a pohodlným náhlavným mostom s polstrovanými náušníkmi. Je vybavený kvalitnými 32 mm meničmi Pro-G, ktoré podporujú priestorový zvuk DTS Headphone:X 7.1. Pracujú s frekvenčným rozsahom od 20 Hz - 20 000 Hz, citlivosťou 107 dB/mW a impedanciou 32 Ohm, vďaka čomu je zvuk sprostredkovaný v čistej a kvalitnej podobe bez skreslenia. Disponuje integrovaným mikrofónom s potlačením šumu, ktorý sa nachádza na sklopnom držiaku. Headset sa k zariadeniam pripája bezdrôtovo prostredníctvom USB adaptéra, ktorý zaručuje dosah až 15 m. Životnosť batérie vydrží na jedno nabitie až 15 hodín.
Klávesnica Omega OK-327BW Cassiopeia DARK GLOW multimed. USB
Ponukam na predaj USB klávesnicu Omega OK-327BW Cassiopeia DARK GLOW multimedialnu s bielym podsvietenim. Multimediálna klávesnica s osvetlenými tlačidlami - ideálna pre prácu v noci! Nová farba podsvietenia - Biela. Okrem toho si môžete ľubovoľne nastaviť intenzitu podsvietenia. Klávesnica má 14 špeciálnych funkčných kláves. Tlačidlá sú veľmi nízke, tiché, pohodlné a používa špeciálne membrány, ktoré poskytujú vysoko kvalitné pohodlie pri práci. Klávesnica má ergonomický tvar a vďaka premyslenej konštrukcii je veľmi funkčne využitá. Klávesnica má USB konektor a je k dispozícii v čiernej farbe. Product Type: Keyboard OK327BW CASSIOPEIA Rozhranie: USB Illuminated Keyboard s možnosť prispôsobiť si intenzitu podsvietenia 14x špeciálne multimediálne klávesy Špeciálna membrána s cieľom zabezpečiť vysoký komfort písania Veľkosť: 47,2 x 19,2 x 1, 9 cm Viem priniest aj do BA - Mlynské Nivy č.42, pripadne poslat na dobierku kde uctujem k cene tovaru aj postovne, balne a poistenie.
AK33 biela klávesnica
Kompaktna herna mechanicka klavesnica AJAZZ GEEK AK33 telo: biely plast pripojenie: usb-c / mini USB (kabel je sucastou balenia) podsvietenie: modre layout: ANSI EN velkost klavesnice: 65% (82 klaves) vaha: 610g swich: AJAZZ BLUE mam 2 verzie s mini USB a s usb-c posielam: Pošta / Packeta +5€ (prevodom 3€)