bazár, predaj, inzercia, predám

Labuť Swarovski krištáľ

Kategória: Zberateľstvo

Ponúkam na predaj krištáľovú labuť Swarovski + vrecúško. Nevhodný darček. Cenu ponúknite.
Uprednostňujem osobný odber LE, po dohode aj poštou.
Kontaktovať prosím e-mailom alebo SMS.
Labuť Swarovski krištáľ
Podobné inzeráty
labuť Swarovski
Ponúkame na predaj originálny zberateľský krištáľ Swarovski - labuť, rozmery cca 4,5 x 4,5 x 3,5cm, certifikát pravosti. Cena 70 € + poštovné. Prosíme kontakt mailom.
Krištáľ s inklúziami 1392g
22,5 x 12 cm Krištáľ je nazývaný kameňom kameňov. Je to ochranný kameň V prípade záujmu ma prosím kontaktujte buď SMS správou (české číslo) keď sa dohodneme, tak vás odkážem na známych, u ktorých všetko skladujem (sk číslo) alebo ma kontaktujte priamo odpoveďou priamo cez formulár na bozoši. Je to pre mňa prehľadnejšie. Na zmeškané hovory nereagujem.
ZBERATEĹKÝ KRIŠTAL BOHEMIA
PREDAM ZBERATEĹSKY KRIŠTAL BOHEMIA,POZOSTALOSŤ PO ZBERATEĹOVI.13KS ZBIERKA BONBONIER.NEPOUŽITÉ,LEN VYSTAVOVANÉ.CENA SPOLU 120€.PRI VÄČŠOM ODBERE DARČEK V PODOBE 6KS POHÁROV BOHEMIA CRISTAL PODĹA VLASTNÉHO VÝBERU.POZRI MOJE INZ. MÁM TOHO VIAC.
Kremeň krištáľ Banská Štiavnica
Ponúkam 2 ks kremeň krištáľ z Banskej Štiavnice. Info a kontakt mailom.
rozne doplnky,porcelan, atd.krištáľ.
ceny od 20 do 50,osobne,po úhrade na ucet,kristal,suprava 16cm,miska,16cm,v.vaza,misa 21cm,p.. Wisky Poháre 60e.hodi ny vintage 15e.
Retro hracky
Rozne hracky. CHICCO ZVUKOVÁ Farma je vzdelávacia a interaktívna hračka, ktorá učí rozpoznávať mená a hlasy zvierat, farby a čí bilingválna,Fr a En. stačí si vybrať druhý jazyk, ktorý hráte, a naučiť sa slovnú zásobu. Náklady na dopravu nie sú zahrnuté v cene.10€ . Ružový držiak na vajce, výrobca Sonja Plastic - NDR 2€. Počítadlo 9€, Modrý psík Směr 10€, . Plechovky 10€/ks, ľudová bábika 3€, ružová bábika 1€, Retro domino 10€, Vyber si svoje dobrodružstvo knižky 9€/ks,labut 2€