bazár, predaj, inzercia, predám

Ľadové korčule Bladerunner G Ice veľkosť EU 32 - 35

Kategória: Športové potreby

Predám dievčenské korčule na ľad Bladerrunner G Ice veľkosť 32 - 35 = 20,5 - 22 cm aj s mäkkými chráničmi ostria.
Použité len pár krát.
Cena 25 eur + 3,50 poštovné.
Platba vopred. Na dobierku neposielam. Možnosť osobného odberu v Nitre.
Ľadové korčule Bladerunner G Ice veľkosť EU 32 - 35
Podobné inzeráty
Meniteľné kolieskové/ľadové korčule Tempish - 29-32
Predám nastaviteľné a meniteľné kolieskové/ľadové korčule značky Tempish. Veľkosť je nastaviteľná 29-32, vnútorná dĺžka stielky 17,5 - 19,5 cm. Konštrukčný systém umožňuje výmenu zimných korčúľ za podvozok s kolesami. Jednoducho uvoľnite dve skrutky a premeňte zimné korčule na inline korčule a naopak. Korčule majú ošúchania viď foto, funkčne bez poškodenia.
Korčule na ľad Bladerunner
Dievčenské korčule na ľad, používané jednu sezónu, bez poškodení. Veľkosť viď foto. Mam dva páry, cena za jeden pár. Kvalitné dámske kraso korčule Bladerunner Aurora v decentnej bielo striebornej farbe. Povrch korčúľ je vyrobený z vinylového materiálu, ktorý ťa ochráni pred vodou a vlhkou. O teplo sa v topánkach postará syntetická kožušinka v kombinácii so zamatovou vložkou, ktorá je zárukou maximálneho tepelného komfortu. Pohodlie a pevné držanie nohy ti zaručí dvojvrstvá pena, ktorou je topánka vystlaná. Tá je dostatočne pevná, oporná a taktiež pohodlná. V hornej časti na očká šnúrok nadväzujú háčiky, tak ako na štandardných kraso korčuliach. Členok je vyrezaný do tvaru V, pre väčšie pohodlie. Podrážka je pevná a zaručuje tak dobrý prenos energie do odrazu. TUV certifikovaný krasokorčuliarsky nôž je vyrobený z pochrómovanej uhlíkovej ocele.
Detske kolieskove korcule Bladerunner (32-35)
Predam kvalitne detske kolieskove korcule Bladerunner velkosti 32 az 35 pouzite 1 krat. Korcule su nadstavitelne. Len osobny odber.
Svietiace korčule inline Bladerunner veľkosť EU 32-35
Predám nastaviteľné inline korčule Bladerunner Phaser Flash G veľkosť 32 - 35 = 20,5 - 22 cm. Kolieska korčúľ svietia pri dotyku s podložkou. Použité len pár krát. Na dobierku neposielam. Platba vopred. Možnosť osobného odberu v Nitre. Cena 25 eur + 3,50 poštovné.
juniorske nastavitelne ladove korcule WORKER PATINO S (33-36
Predám juniorske nastavitelne ladove korcule WORKER PATINO bielo cierna kombinacia, velkost S (33-36). Korcule su v bezchybnom stave, maju pevnu konstrukciu so snurovanim a dvojitym spevnenim clenku s moznostou prerobenia na inline korcule. 20Eur + doprava (tzn. sumu za dopravu k tomu hradí záujemca).
juniorske nastavitelne ladove korcule ACTION FRIO S (33-36)
Predám juniorske nastavitelne ladove korcule ACTION FRIO bioelo modra kombinacia, velkost S (33-36). Korcule su v bezchybnom stave, maju pevnu konstrukciu so snurovanim a dvojitym spevnenim clenku s moznostou prerobenia na inline korcule. 20Eur + doprava (tzn. sumu za dopravu k tomu hradí záujemca).