bazár, predaj, inzercia, predám

Ľahké, nepremokavé zimné dámske čižmy THE NORTH FACE

Kategória: Topánky, obuv

Ľahké, nepremokavé zimné dámske čižmy THE NORTH FACE, navrhnuté s tepelnou izoláciou PrimaLoft® Eco. Čižmy sú určené pre každodenné nosenie. Velkost 38. Vnutorna dlzka 24cm. Boli 2x obute. Povodna cena 100€. Cena teraz 37€. Ponuka plati do zmazania. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Ľahké, nepremokavé zimné dámske čižmy THE NORTH FACE
Podobné inzeráty
North Face Vectiv Topanky
Predam uplne ganz nove Unisex bezecke topanky (mozu byt aj na turistiku ci bezne nosenie) North Face Vectiv. Platil som ich takmer 100 eur. Bezna cena na internete okolo 90 eur. Topanky som kupil do daru akurat nevyhovovali, takze nikdy neboli nosene len vyskusane. Topanky su c.44, 28,5cm. North Face topanky su povazovane za velmi kvalitne a prijemne na nosenie. Iba osobny odber v Bratislave.
Dámske kožené čižmy na zimu
Predám dámske čierne čižmy. Čižmy majú po celej dĺžke z vonkajšej strany strieborný zips. Strieborný detail je aj na opätkoch. Vo vrchnej časti čižmy sa dá zips rozopnúť, a pod ním sa nachádza vložený klin z gumy, ktorá je pružná, takže takto sa horná časť čižmy vie prispôsobiť šírke lýtka. Z vnútornej strany sa po celej dĺžke zapínajú čiernym zipsom. Čižmy sú z vnútra zateplené kožúškom. Spodná časť čižmy je z pravej kože. Čižmy síce nie sú nové, boli však nosené len občasne, čiže majú len bežné známky opotrebenia. Na čižmách sú vymenené nové opätky z dôvodu, že v pôvodných opätkoch sa v zime šmýkalo. Teraz sú už protišmykové. Rozmer: Veľkosť 38 Výška opätku: 3 cm Výška čižmy bez opätku: cca 38,5 cm Cena: 8,5 eur + poštovné Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem
The north face topánky.
Predám pár krát použité pánske kožené nepremokavé topánky The north face, veľkosť 42,5EU. Pošlem aj poštou + poštovné.
Nové trekové topánky The North Face Venture Fasthike II WP
Nové, nenosené dámske trekingové topánky TNF Venture Fasthike II WP, veľkosť EUR 36 (US 5 / UK 3 / CM 22), farba New Taupe Green/Vintage White, membrána DryVent. Komplet s krabciou. Bežná cena 80+ EUR. Poštovné v cene. Viac info:
Predam nepouzite papuce The North Face
Predam nepouzite papuce The North Face 700. Jedna sa o starsi model. Papuce neboli nosene a zbytocne mi stoja v skrini. Univerzalna velkost M, EU 40.5 - 42.5. Rozmery 29x18cm. Poslem na dobierku pripadne osobny odber DT, ZV, BB, LC.
Nové trekingové topánky The North Face Crestvale Futurelight
Nové, nenosené, tenisky TNF Crestvale Futurelight, veľkosť EUR 44.5 (US 11 / UK 10 / CM 29), farba New Taupe Green/Tnf Black. Komplet s krabciou. Bežná cena 150+ EUR. Poštovné v cene. Viac info: