bazár, predaj, inzercia, predám

Ľahký denimový kardigán s vreckami

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám ľahký vdušný denimový kardigán s vreckami po bokoch. Hodí sa na leto i na jeseň ako vkusný doplnok. Je v novom stave.
Ľahký denimový kardigán s vreckami
Podobné inzeráty
Novy kardigan + tielko velkost UNI
Novy kardigan na s opaskom + tielko, velkost UNI. Vhodny na letne obdobie.PC 47Eur.
Šaty Mango, Kardigán Camaieu
Celý balík ZĽAVA z 20€ na 15€!!! Šaty Mango S Kardigán Camaieu Top Orsay Sukňa Reserved S Riflová sukňa D&D Na dobierku neposielam Cena za celý set oblečenia
Midi šaty s rolákom a vreckami zn. Bonprix, veľkosť 40-42
Predám midi z príjemného materiálu s vreckami a rolákom. Strihané do cipov. Veľkosť 36-38, sedia na 40-42. Voľného strihu vhodné aj pre tehotné. Výborný stav, nevyťahané a nepoškodené.
Žlté dlhé letné šaty s vreckami
Predám žlté dlhšie šaty s vreckami značky New look, vo veľkosti 38. Šaty sú ako nové.
Čierne kvetinové šaty s vreckami a opaskom.
Predám Čierne kvetinové šaty s vreckami a opaskom. Iba raz oblečené, v TOP STAVE, Ako NOVÉ ! Veľkosť: S-M, trojštvrťové rukávy Cena: 15€ Pozri aj moje ďalšie inzeráty !
uplne nove damske kvetinkove saty zn. NEXT, vel. 36
predam nove damske saty aj s visackou zn. NEXT, kolekcia urcena pre nizsie damy, vel.S - 36 - rozmery: prsia pod rukavmi43cmx2, sirka nad vreckami 44cmx2, dlzka siat 90cm, dlzka rukavov 20cm. cierne saty so vzorom bielych kvietkov, kratkymi rukavmi a funkcnymi vreckami! pc cena 40€, teraz 20€!!!!! postovne +1,5€, dobierka +3,5€ prosim kontaktujte ma mailom/formularom/sms