bazár, predaj, inzercia, predám

Ľahký rampovač s prichytávacím zubom

Kategória: Poľnohospodárska technika

Predám ľahký rampovač s prichytávacím zubom,podviazanie,vrchné spásanie,hadice,
piestnice,držiaky na portále. Dovoz po celom Slovensku je v cene.
Montáž po dohode.Radlicu je možné namontovať na Zetor 4340,5340,5645,6340,6748,6945,7045,7245,7340,7745,
Proxima,Crystal a iné.Cena 2365 Eur.
Ľahký rampovač s prichytávacím zubom
Podobné inzeráty
Čelný rampovač s prichytávacim zubom do Eurouchytu
Predám čelný rampovač s prichytávacim zubom do Eurouchytu. Cena je 880 Eur.
Rampovač do tretieho bodu Valtra
Predám rampovač do tretieho bodu pre traktor Valtra s prichytávacím zubom a uložným priestorom,cena je 1320 Eur.
Lesná nadstavba
Predám lesnú nadstavbu, ktorej súčasťou je : Čelný rampovač s prichytávacim zubom a úložným priestorom,podviazanie,spásanie,lemovanie diskov a ochrana ventilov, ochranné orámovanie,oceľová nádrž s plavákom,naviják Irum 2x8t,diaľkové ovládanie(štart,stop,regulácia plynu),zadný štít. Možná montáž na Zetor Fortera a Proxima,Valtra,John Deere,New Holland a iné. Viac informácii po telefóne,alebo e-mail.Cena dohodou.
John Deere 6400 UKT
Predám John Deere 6400SE >74kw-100hp >bezporuchová prevodovka Power reverser 16x16 >rv. 1997 >mth 8500 >nový orbitrol, pretesnený piest riadnia , naprava komplet prepúzdrovaná >olej pravidelne menený v motore aj v prevodovke , nové vstreky , motor pretesnený čo sa týka vody a oleja >nová baterka , štartér po GO > v predu nové gumy , v zadu 90% , radiálky >čelná hydraulika Zuidberg >v zadu je prídavný rozvádzač elektricky ovládaný >traktor pôvodný nemaľovany >nová lesná nadstavba > komplet opancierovaný > rampovač s prichytavacim zubom >diaľkové ovládanie - štart/stop , pridávanie/uberanie plynu , zapínanie kardanu, ovládanie navijaku >traktor v lese ešte NEROBIL > k traktoru je trojsekcny čelný nakladač značky Faucheux F30 francúzskej výroby > Navijak Tajfún 85 AHK > ťažná sila 8,5t > nové ložiska ,lamely, lano > r.v. 2010 > Traktor ma PL papiere , možnosť prihlásiť > Stroj je bez závad , rozumnej dohode sa nebránim > Viac info po tel.:
Rampovač
Predám čelný Rampovač s prychytavacim zubom , možnosť zapnutia do čelnej hydrauliky alebo do nakladača na eurouchyt , možnosť vyrobiť na mieru .
Rampovač
Predam rampovač na čelný nakladač z euro uchytom širka je 110cm ako ram nakladača a kratky takze je dobra manevrovatelnosť medzi stromami ma aj pridrziavaci palec z hrubim piestom. Valec je po oprave a nove hadice a koncovky. Je naňom aj držiak na motorovú pílu. Rampovač je vyrobený z hrubých materialov takže je pevny a funkčný. Prípadne vymením za klieste na balíky Cena 650€ plus dohoda. Tel. Čislo