bazár, predaj, inzercia, predám

Lampa Murano

Kategória: Starožitnosti

Lampa Murano , výška 6O cm, priemer tienidla 23 cm. Nepoškodená , podstavec sklo Murano a tienidlo veľmi zaujímavé.
Lampa Murano
Podobné inzeráty
ZBERATEĽSKÉ KÚSKY...
Predám tieto zberateľské kúsky: 3x Bakelitová lampa Eric Kirkman Cole, Elektrosvit, Typ 11612 =120€+pošta 1x Bakelitová lampa, Elektrosvit, Typ 11641 =40€+pošta NAPAKO Retro lampa Josef Hůrka, Typ 052, čierna =65€+pošta Lampa s husacím krkom, ELEKTROSVIT, Typ 11.105 =30€+pošta PREDANÉ Hríbiky - žltý a červený, obidva sú funkčné = kus/69€+pošta Oranžová lampa Szarvasi s husacím krkom, funkčná, ako nová Rozmery: 25(š)x65(v)cm = 50€+pošta PREDANÉ NAPAKO Retro lampa Josef Hůrka, Typ N11, Hnedá, chromovaná =45€+pošta ART DECO nástenná lampa, hnedá 150€+pošta 5-ramenný luster, hnedý, =40€+pošta Lampa Murano Mezzega, okrúhla =100€+pošta Drevená zelená lampa =70€+pošta Stolová hra "Kloboučku hop!" =49€+pošta Busta A.Hitlera =180€ (na zberateľské účely!) PREDANÉ Bližšie informácie mailom.
Predam vodopadovy kristalovy luster Murano
Predam vodopadovy luster Murano ruzove ovesky,zlatena kostra,vyrazne ovesky v tvare pretiahnutych kvapiek z ruzoveho skla. Mensi decentny kusok svetoznamej talianskej znacky Murano. V Ceskoslovensku bolo mozne takyto kusok kupit len v ramci medzinarodnych vystav nabytku,bezne v predaji neboli. Vyrobca: Murano Italy Stav: krasna kvalita, plne funkcne
luster / lampa - keramika / sklo / kov
Predám niekoľko zaujímavých kúskov – lustre a lampy v prevedení keramika, sklo a kov , vhodné na chalupu, alebo do primerane zariadeného interiéru – viď nižšie: a) 4. luster/lampa keramika/sklo v kovovej konštrukcii, výška od stropu cca 68 cm, priemer tienidla 17 cm. Dobrý stav, funkčný, komplet, bez chyby, moja cena 59 EUR, b) 5. luster /lampa keramika/sklo v kovovej konštrukcii, výška od stropu cca 68 cm, priemer tienidla 20 cm. Dobrý stav, len prasknuté tienidlo, funkčný, komplet, bez chyby, moja cena 69 EUR, c) 7. luster /lampa keramika /drevo s kovovou konštrukciou, výška od stropu cca 73 cm, priemer tienidla cca 28 cm. Dobrý stav, funkčný, komplet, bez chyby, moja cena 59 EUR - PREDANÉ, d) 8. luster s kovovou konštrukciou, výška od stropu cca 77 cm, šírka cca 60 cm. Dobrý stav, funkčný, komplet, bez chyby, moja cena 49 EUR, e) 9. lampa na nočný stolík s kovovou konštrukciou 2 ks, výška cca 37 cm, priemer cca 23 cm. Dobrý stav, funkčné, komplet, bez chyby, moja cena za pár 39 EUR, Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Dohoda o cene možná, ak mi ponúknete rozumnú cenu. Prevzatie najradšej v Žiline, ale dá sa aj poštou, no len na riziko kupujúceho (vtedy plus poštovné). Kontakt na e-mail, tel.číslo je vymyslené.
Petrolejová lampa - petrolejka
Starožitná petrolejová lampa - petrolejka približne z roku 1930 až 1940. Petrolejová lampa je zaujímavá svojou ružovo-fialovou vaničkou na petrolej. Jedinečný farebný kus s mosadzným držiakom. Zachovalá a funkčná petrolejka, ktorá dotvára atmosféru akéhokoľvek interiéru. Petrolejka má pôvodný horák, ktorý je funkčný a svojím používaním zladený do celkového dizajnu lampy. K petrolejke je aj klasický moderný horák, ktorý sa používa v súčasnej dobe. Petrolejka - petrolejová lampa je plne funkčná a určená k okamžitému používaniu. Výška: cca 51 cm Šírka / priemer: cca 21 cm Mimoriadne pekná starožitná petrolejová lampa, ktorá má svoju historickú ale aj estetickú hodnotu.
Vintage Luster Murano [Rezervované].
Ponúkam krásny funkčný luster Murano.
Šestiramenný benátský lustr Murano s motýli
Krásný benátský lustr ze štípaného skla - benátská práce z 30-tých let minulého století. Lustr je vyrobený z ruzně barevného skla. Ojedinělý model s květinami a motýli. Lustr je klasické svíčkové žárovky do 60W - vhodné jsou klasické, halogenové i led žárovky (nejsou součástí, ale můžeme na základě našich zkušeností poradit, nejlepší volbu pro váš projekt). Stav: plně funkční, částěčně restaurovaný, nová elektroinstalace, nový přívodní kabel, nové šešule, k lustru můžeme dodat i řetěz a vrchní baldachýn. Provenience: Itálie - Murano- Rozměry: výška (bez řetězu a vrchního baldachýnu) 80 cm, průměr 58 cm. Váha 4 Kg. Doporučuji osobní prohlídku, která je možná po tel. dohodě na čísle , nebo přes email: cz. Po dohodě můžeme zajistit dopravu smluvním partnerem Toptrans ceník naleznete na webu toptrans nebo osobně za cenu 15 Kč/ ujetý Km. Najdete u nás velký výběr starožitností, podívejte se i na naše další nabídky, kde najdete spoustu krásných věcí. . .