bazár, predaj, inzercia, predám

Lampáše kus 35€

Kategória: Starožitnosti

+poštovné platba na účet na dobierku neposielam.
Nalezovy stav ako na foto
Lampáše kus 35€
Podobné inzeráty
Predám pekne lampáše
Predám pekne lampáše info na tel.cisle
Kované úchyty na lampáše
Predám kovové úchyty na stenu na lampáše. Tel.
Lampáše
Stav ako na foto
Retro školské a kancelárske potreby
Dobrý deň, Predám staršie školské a kancelárske potreby zo 70 rokov minulého storočia. Drevený peračník. (9 Eur/kus); Hnedý koženkový peračník. (4 Eur); Hnedý koženkový peračník "Kozmonaut". (5 Eur); Modrý koženkový peračník "Stany na pláži". (7 Eur); Drevené perá. (5 Eur/kus); Štvorfarebné pero. (3 Eur/kus); Štvorfarebná ceruzka. (6 eur); Pero v tvare "Cigarety". (3 eur); Pero "Kupónová privatizácia 1994". (2 eur); Ceruzky (Modrá, Červená, Obojstranná, Atramentová, Tvrdá, Mäkká). (1 Eur/kus); Kruhová guma na opravu textu písaného na písacom stroji (používaná). (5 Eur); Razítková farba "Fialová". (5 Eur); Razítková farba "Gama". (2 Eur); Strúhatko - Obrusovač na ceruzky s brúsnym papierom. (5 Eur). K cene je potrebné pripočítať poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Preferujem platbu vopred na účet. Po dohode odosielam aj na dobierku (na Slovensko). Ďakujem za ponuky.
Opaskové pracky vojenské
1,2,mosadz je 30euro kus.3,4,plech je 15euro kus.5,6,mosadz je 30euro kus.7,druhá svetová vojna je 30euro kus.8,NDR HLINÍK 10euro.9,ČSSR 8euro.10,chevrolrt 10euro.najradšej telefonicky.č.t..
Staré veci
Predám staré veci na ozdobu na dekoráciu,žehličky 22€/kus,nástenné petrolejky 25€/kus, petrolejky 18€/kus, nočná lampa na 220v 25€,váhy 30€/kus, aj na dobierku+poš tel.č.