bazár, predaj, inzercia, predám

Lampy do skladu, dielne

Kategória: Svietidlá, Lampy

Výbojkové priemyselné svietidlá UNILUX UX-BELL AL1, použite, funkčné, 10ks + 4ks neúplné, cena spolu...
Lampy do skladu, dielne
Podobné inzeráty
svietidla 2
Predám výhodne nepoužité svietidlá: 1.Halogen. sviet. do stropu LIVARNO 6 ks.C: 8,- E 2.LED svietidlo 3-dielné do kuch. linky,..C: 6 E 3.Halogen stropné sviet. LIVARNO 3-dielne.C: 8 E 4.Stropné svietidlo 2- dielne GLOBE. C: 5 E 5.Stropné svietidlo 1- dielne PERI.C: 4 E 6.Stropné svietidlo 1- dielne. C: 3 E
Industriálne lampy - reťaze
Dobrý deň, máme na predaj niečo z našej dielničky. Štýlové ručne robené INDUSTRIALNE lampy určené na pracovný stôl, nočný stolík alebo kdekoľvek v interiéri na vytvorenie príjemného osvetlenia. Zaujmú svojím tvarom a prevedením. Každá lampa je jedinečný kus, vyrobený na mieru, nikdy sa nedajú vyrobiť rovnaké lampy iba identické. Tieto lampy zaujmú svojím vzhľadom či už sú zapnuté alebo vypnuté. Lampy sú vyrobené v INDUSTRY štýle zo starého dreva a z použitých vyradených súčiastok. Povrch je upravený lakom (matným alebo lesklým). Drevo väčšinou opálené a okefované-upravené voskom alebo lakom. Použité žiarovky LED-E27/E14. Určite nájdu svoje miesto vo Vašej knižnici alebo ako ozdoba Vášho pracovného stola. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.
LED lampy + led žiarovky
Predám LED lampy so žiarovkami, vhodné do hál, garáží na osvetlenie priestorov. Zabalené LED lampy za 10 EUR / ks Odbalené LED lampy za 5 EUR / ks Samostatné LED žiarovky 3 EUR / ks Počet kusov je obmedzený, viď. na fotkách. Trnava.
Lampy do skladu, dielne
Ponúkame na predaj: priemyselná lampa výbojková do 400W s elektronickým zapaľovačom 250W; možnosť použiť ako „RETRO“ svietidlo. Celkový počet 18 ks, predaj možný aj jednotlivo Cena 15,- €/ks
Lampy
Predám používanú a plne funkčnú dve lampy. Vhodná do garáže, skladu, pivnice. Cena za obidva kusy spolu 10€. Osobný odber Prievidza. Bližšie info kludne volajte. Tel.č.:
Neonove lampy
Predam Neronově lampy vhodne do dieľne posilovne azď