bazár, predaj, inzercia, predám

Ľanové hniezdo pre bábätká Maem Kids

Kategória: Ostatné

Pohodlné hniezdo pre bábätko od lokálnej značky Maem Kids vo veľmi dobrom stave po jednom dieťati. Hniezdo je šité z kvalitného ľanu sivozelenej farby, s bohatou výplňou, veľmi dobre drží svoj tvar aj keď je rozopnuté. Zapínanie je na koženú pracku s cvokom. Vnútorné rozmery sú cca 35cm šírka, 60cm dĺžka zapnuté/ 69cm dľžka rozopnuté. Je útulné, zapnuté pre malého drobca, no rozopnuté je dostatočne veľké aj pre niekoľkomesačné bábätko. My sme ho používali do 5 mesiacov, kým sa nezačalo dieťatko pretáčať v spánku. Prané v šetrnom eko prostriedku určenom pre bábätká. Posielam aj na dobierku.
Ľanové hniezdo pre bábätká Maem Kids
Podobné inzeráty
Jukki Baby hniezdo do postieľky XXL sovicky+vankúš+prikrývka
Predám Jukki Baby hniezdo do postieľky XXL sovicky s prikrývkou a vankúšikom. Ako nové. Najlepšie osobný odber Šamorín, prípadne pošta. Podrobný popis Krásny detský kokon v atraktívnom dizajne a veľkosti XXL využijete aj pre staršie bábätko Hniezdo pre bábätka je na jednej strane s krásnou potlačou. Hniezdo je možné používať vďaka svojmu nadštandardnému rozmeru od narodenia až do cca 18 mesiaca. Hniezdo je zviazané šnúrkami. Hniezdo je obojstranné. Výrobok spĺňa štandard Oeko-Tex Standard 100, čo znamená, že na všetkých stupňoch produkcie boli používané iba zdraviu nezávadné materiály. Rozmery: Vonkajšie rozmery 120x65 cm Vnútorné rozmery 90x40 cm Materiál: 100% bavlna (poťah), polyester, silikónové vlákno (výplň)
Horcic.hniezdo maem kids,deka a vankusik
Krásne v top stave,,značkové hniezdo,deka letná časť zimná časť a vankusik proti prelezaniu hlavicky
Detské ľanové hniezdo
Predám krásne detské ľanové hniezdo vo farbe ecru. Hniezdo je používané minimálne. Je možné ho prať v práčke na 30C.
Hniezdo pre deti
Predam hniezdo pre babatka s motivom sedych hviezdiciek, z vonkajsej strany je farba seda a hviezdicky su biele. Hniezdo sa da stiahnut snurkou. Vyborny pomocnik napr pri cestovani kedy babatku vytvori vzdy pocit ze je doma ked sa zoberie hniezdo na vylet a dovolenku. Cena 20 eur
Hniezdo pre bábätko KADESIGN
Predám nadherne jemne ruzove hniezdo pre bábätko vo veľkosti 70cm (ideál do polroka).používané dva mesiace, bez poskodenia a flakov. Cele hniezdo sa da vyprať, stredová vložka sa dá vybrať. Vnútorný materiál makkucky minky. Hniezdo bolo site na zákazku v dielni KADESIGN, pôvodná cena 78€ Posta/packeta/dpd Osobne Trnava/Hrnčiarovce nad Parnou
Hniezdo pre bábätko z vafle bavlny, bordová-kvetovaná
Predám hniezdo pre bábätko, ušité z vafle bavlny. Je k nemu malý vankúšik, výška cca 1 cm. Farba: bordová časť - vafle bavlna, kvetovaná látka - bavlna. Hniezdo je obojstranné. Je nastaviteľné uvoľnením šnúrky. Miesto, kde leží bábätko tvorí 300 g vatelín. Okraje, teda mantinel je vyplnený anti - alergickým rúnom. Okraje majú výšku 18 cm. Hniezdo sa perie vcelku na 40-tke. Vnútorné rozmery: (miesto kde leží bábätko): 70 cm dĺžka a 38 cm šírka Vonkajšie rozmery: 100 cm dĺžka a 60 cm šírka Osobný odber Košice-Furča, príp. po dohode možné doviesť do blízkeho okolia KE.