bazár, predaj, inzercia, predám

Ľanový Set (ľanový top + ľanové nohavice)

Kategória: Šaty, Kostýmy

Zloženie oboh veci 100% prírodný ľan. Top stav, bez známok používania. Béžová neutrálna nadčasová farba s bielym pásikom. Nohavice veľkosť 36, 7/8 dĺžka, dĺžka nohavíc 83cm. Top veľkosť M (Mango), šírka pod prsiami 48cm.
Ľanový Set (ľanový top + ľanové nohavice)
Podobné inzeráty
Krojové ľanové šaty
Predám pre dievčatko krásne ľanové šaty ušité na spôsob kroja . Vzadu je mašla na stiahnutie, takže rastú s dieťaťom. Je to pre dievčatko od 8 do 12 rokov. Je to oficiálny ľanový kroj od p. Orbana, gombíky sú ručne robené ľan zalievaný. Nie je to veľmi kvalitná fotka ale sú nové.
Ľanové šaty
Predám ružové ľanové šaty, sú prenádherné, ale nejak ich proste nenosím a je mi ľúto, že stoja v skrini (dostala som ich darom). Dvakrát oblečené, top stav ako nové :) šité na výšku postavy 172 cm, veľkosť M (tabuľka veľkostí a viac info o šatách v screenshote medzi fotkami) Pôvodná cena 123€, posuniem ďalej za 98€
Zara lanove saty Vel.S
Zara lanove saty Vel.S
Šaty modro biely prúžok ľanové košeľové veľ. 44
Predám letné košeľové šaty ľanové bez rukávov. 1 x oblečené, módny modro biely prúžok, zvislo dole. Zloženie ľan bavlna. Veľ. 44, cena 10 Eur + poštovné
Ľanové šaty
Predám dámske ľanové šaty veľkosť 38.
Ľanové čierne šaty
Predám nové ani raz oblečené ľanové šaty sýto čiernej farby, veľ.40 Rozmery - prsia 50x2cm, boky 51x2cm a dl.šiat 94cm. Cena 10€ + pošt., platba vopred na účet!