bazár, predaj, inzercia, predám

Larens

Kategória: Zdravie a krása

Kvalitná kozmetika,ktorú fakt odporúčam.tento gél a tonikum na pleť bol použitý asi 3x ..takže plné...len teda je otvorené .nie je to žiadny ležiak,kupované 2 týždne dozadu,takže čerstvé výrobky.
Cena za 1 kus 9€ pri kúpe oboch 17€
Larens
Podobné inzeráty
KOZMECEUTIKA LARENS
Ponúkam LARENS ➡️ modernú a špecializovanú značku kozmeceutík švajčiarskej spoločnosti určenú na starostlivosť o pleť, orientovaných najmä na boj proti príznakom starnutia a kožným problémom. •Ide o kozmetiku, ktorá má liečivé účinky na pleť. •Ako je to vôbec možné? Tieto kozmeceutiká obsahujú bioaktívne látky, ktoré sú schopné preniknúť do hĺbky našej kože a tam liečiť a naprávať kožné nedostatky. Neobsahujú chemické zložky a ťažké kovy. •Okrem účinkov proti starnutiu sú kozmeceutiká Larens odpoveďou na potreby problematickej pleti so sklonom k alergiám, pleti, ktorá zápasí s atopickou dermatitídou, psoriázou, ako aj pleti poškodenej v dôsledku nepriaznivého vplyvu vonkajšieho prostredia. PRE ZÁUJEM A VIAC INFO ➡️ email Alebo INSTAGRAM: larens_distributor_miriama ODPOVEDÁM HNEĎ ✅
Hydratačný krém Hydro Balance Larens
✅Originál ✅ Objem 50 ml Ultra hydratačný krém na starostlivosť o všetky typy pleti. Obsahuje unikátny Liposomal Collagen Complex - komplex prírodných peptidov rybieho kolagénu v lipozómoch, a taktiež koktail aktívnych látok, ktoré zabezpečujú a udržiavajú hydrolipidovú rovnováhu pleti. Vďaka ľahkej konzistencii sa dokonale vstrebáva, zanecháva pleť vláčnu, hydratovanú a žiarivú. Revolučná receptúra - obsahuje jedine prírodné konzervačné látky. Liposomal Collagen Complex značky Larens navyše zaručuje okamžité viditeľné výsledky: • významná redukcia vrások (viditeľná aj pri vyšetrení pomocou USG) • nasýtenie pleti kolagénom (efekt hustej, zdravej pleti) Účinky: vyrazné a dlhodobé zvýšenie úrovne hydratácie a spevnenie pleti • Nasýtenie pleti bielkovinami z kolagénu (efekt pevnej, zdravej pleti) • spomalenie procesu starnutia pokožky, vyhladenie vrások a spomalenie tvorby nových • regenerácia epitelu a ochrana proti škodlivým vonkajším faktorom • optimálne zlepšenie vzhľadu a kondície pleti Použitie: Aplikujte ráno a večer na vyčistenú pleť.
Prírodná farmaceutická LARENS
Prírodná kozmetika larens používa rybie peptidy ktoré pôsobia ako botox vypĺňajú zvnútra Ak máte záujem môžete sa aj zaregistrovať a nakupovať za výhodné ceny
Sérum proti vráskam Lipocoll Larens
Originál.✅ Objem: 30 ml Je to jediné sérum na trhu, ktoré obsahuje kolagén a kyselinu hyalurónovú v lipozomálnej forme – kombináciu dvoch najsilnejších humektantov, ktoré sa vyskytujú v prírode vo forme, ktorá im umožňuje preniknúť do najhlbších vrstiev pokožky. Používali sme ich v najvyšších možných koncentráciách, čím sme zaručili rekordnú hydratáciu a zachovali perfektné aplikačné vlastnosti prípravku. Okamžité vyrovnanie vrások, celej pokožky a hydratácia jej hlbších vrstiev, prekvapivé pohodlie pri používaní a efekt WOW už po prvom použití prípravku. Pravidelné používanie produktu LipoColl Hydro Serum iniciuje dlhodobé procesy obnovy pokožky. Vďaka novej definícii omladenia od Larens – hydro-revitalizácia – vaša pokožka znovu získa rovnováhu, spevnenie, vyhladenie, pružnosť, nasýtenie kolagénom a kyselinou hyalurónovou, zahustenie a tiež schopnosť zadržiavať vodu. A efekt? Mladší vzhľad, čo znamená žiarivú, hladkú a zvlhčenú pokožku bez známok únavy a stresu. Každodennú starostlivosť s prípravkom LipoColl Hydro Serum vám ešte viac spríjemní jemná vôňa zeleného čaju a bergamotu. Počas procesu výroby Liposomal Collagen Complex nepoužívame dráždivé a toxické rozpúšťadlá, emulgátory, kondicionéry a konzervačné látky. Preto je prípravok bezpečný pre alergickú a citlivú pokožku, a tiež pokožku, ktorá si vyžaduje špeciálne ošetrenie. Ak sa vyhýbate kozmetike obsahujúcej: PEG, SLS, fenoxyetanol, parabény, nylon, PVP, hliník, tak LipoColl Hydro Serum bude pre vás ideálnym produktom. Sérum môžete použiť samostatne ako kompletný program starostlivosti o pleť alebo pred nanesením obľúbeného krému.
Biopeptidové sérum na vlasy a pokožku Larens
Originál ✅ Balenie: 50 ml / 100 aplikácií Biopeptide Serum Spray predstavuje kozmeceutikum s jedinečným zložením, ktoré je založené na patentovanom komplexe biopeptidov. Jeho neoceniteľnosť spočíva v multifunkčnosti vyplývajúcej tak z rozmanitosti používania ako aj spektra jeho účinkov. Prípravok určený na starostlivosť o pokožku tváre, celého tela aj vlasov, obsahuje súbor aktívnych látok vybraných tak, aby ich spojenie malo trojnásobný účinok: regeneračný, vyživujúci a ochranný. Sérum má praktické, univerzálne balenie. Biopeptide Complex, ktorý predstavuje základ Biopeptide Serum Spray, je súbor aktívnych oligo- a polypeptidov. Revolučné látky, ktorých objavenie sa stalo základom kozmeceutík značky Larens, boli veľmi rýchlo vyhlásené za budúcnosť kozmetológie a lekárskej vedy v oblasti anti-aging prípravkov. Peptidy účinkujú tromi spôsobmi: signálne – dávajú podnet a stimulujú fibroblasty k tvorbe kolagénu a elastínu, uvoľňujúce – nazývané aj ,,žehlička na vrásky” - uvoľňujú svaly zodpovedné za vznik mimických vrások a transportné – prenášajú aktívne látky obsiahnuté v sérum do hlbokých vrstiev kože, vďaka čomu sa regenerácia, vyživenie a ochrana začína od základov. Pre posilnenie blahodarných účinkov bolo sérum založené na jedinečnom nosiči aktívnych látok – Nutrivi vode. Jedinečnosť vody vyvinutej výhradne pre výrobcu spočíva v jej hexagonálnej štruktúre. Vďaka nej voda nielen posilňuje prenikanie výživných látok do hĺbky buniek, ale aj ich zvlhčuje a zbavuje ťažkých kovov. Základnou myšlienkou pri vzniku sérum bola snaha vyvinúť produkt určený na komplexnú starostlivosť o pleť zodpovedajúci potrebám pokožky 21. storočia. Pridaním koloidného striebra získalo kozmeceutikum antibakteriálne a protizápalové účinky a biotín – nazývaný tiež „vitamín mladosti” prispieva k udržaniu zdravých nechtov, posilňuje vlasy a zabraňuje ich vypadávaniu.
Enzymatický peeling na tvár Larens
Originál ✅ Objem: 50 ml Enzymatický peeling na tvár založený na sile troch rastlinných enzýmov: papaínu, ficínu a bromelaínu. Vysoko koncentrované zložky so synergickým účinkom jemne, ale účinne zlupujú odumretú pokožku bez trenia spojeného s rizikom podráždenia. Pri pravidelnom používaní pôsobí komplexne: vyhladzuje, zlepšuje prekrvenie pokožky a pripravuje ju na ďalšie ošetrenie, vyrovnáva farebný tón pleti, hydratuje a zmierňuje, ideálny prípravok pre pokožku, ktorá potrebuje očistenie a obnovenie žiarivosti. Zlupujúci efekt zabezpečujú tri prírodné proteolytické rastlinné enzýmy: papaín z plodov papáje, ficín z plodov figovníka a bromelaín z ananásu. Pri aplikácii na pleť v optimálnej koncentrácii majú schopnosť rozpúšťať odumreté, zrohovatené bunky epidermy. Dôležité je to, že nepôsobia iba na povrchu pokožky, nemusia sa vtierať a vďaka tomu nespôsobujú podráždenie, sú vhodné aj pre najcitlivejšiu pokožku alebo pleť s rozšírenými žilkami. Papaín je súčasťou revolučnej aktívnej látky s názvom Peelmoist™, ktorý stimuluje hydratáciu a zabraňuje drsnosti a suchosti pokožky. Nová receptúra obsahuje o 60% vyššiu koncentráciu Peelmoist™, čo je zárukou intenzívnejšieho účinku. Ficín sa získava z plodov figovníka a jedná sa o proteolytický enzým s najsilnejším zlupujúcim účinkom. Vyhladzuje pokožku, je dokonale vhodný na odstraňovanie zrohovatenej pokožky aj nečistôt. Bromelaín je proteolytický enzým z ananásu. Okrem jemného zlupujúceho účinku urýchľuje hojenie, má protizápalové a upokojujúce vlastnosti. Za upokojujúci a regeneračný účinok zodpovedajú peptidy rybieho kolagénu v Liposomal Collagen Complex, extrakt z Hamamelu virgínskeho, ktorý stimuluje delenie buniek a má sťahujúci a antibakteriálny účinok, a tiež glukonát zinočnatý, ktorý odstraňuje začervenanie a podráždenie. Prídavok L-arginínu zlepšuje krvný obeh a pôsobí na pokožku ako masáž. Vďaka tomu sa pleť rozžiari a získa zdravšiu a sviežejšiu farbu.