bazár, predaj, inzercia, predám

Latrina

Kategória: Výroba

Predám
Latrina
Podobné inzeráty
Latrína,suché wc, tatranský,zrubový profil.
Ponúkam na predaj krásne latríny, suché wc kvalitne vyrobené zo zruboveho alebo tatranského profilu pokryté plechom.rozmery 100x90x210. 2x natreté na ľubovoľnú farbu.Dvierka na čistenie.Skladom aj dvoj-latrína z odkladacím priestorom.Latrína za ktorú sa pri svojej chate nebudete hanbiť.
Tatransky a zrubovy profil dlazkovica rezivo
Tatransky a zrubovy profil dlazkovica rezivo terasovka rombus Hoblovane rezivo Krovy na mieru OSB dosky Latrina Brikety smrekové
Drevená latrína
Predám drevenú latrínu so smrekových obojstranne hobľovaných dosiek hrúbky 2cm. Rozmer 110x90, výška 210cm. Zadný otvor. V uvedenom rozmere ponúkam aj udiareň, v ktorej sa nachádza spolu 8 ks lieskových palíc o dĺžke 90cm. Na Vašu žiadosť viem vyrobiť kurín, zajačiareň a podobne. V BB kraji možný dovoz.
Suché drevené WC,dosky, laty, hranoly, rezivo, obklady, osb
Predám nové suché drevené WC (latrina). WC tatranský obklad 19mm 219€. WC zrub obklad 23mm 270€. Náter +30€ Oplechovanie na streche +15€. Rozmer 90x100x205cm Masívna konštrukcia z hranolov 4x9cm! Na streche šindeľ. Okrem toho ponúkame hranoly, dosky, laty, OSB, tatranský obklad, zrubový obklad, dlážkovicu, drevenú udiareň, drevené sedenie, búdu pre psa, vyvýšené záhony (smrekovec). Doprava bude nacenená podľa miesta dodania.