bazár, predaj, inzercia, predám

Ľavé slúchadlo Air pods pro

Kategória: Slúchadlá

Ľavé slúchadlo z Air pods pro originál!!
Cena 30€✨✨ možnosť požiť ho pri strate. Nové z obchodu stojí 140€
Ľavé slúchadlo Air pods pro
Podobné inzeráty
Náhradné nabíjacie púzdro pre Apple Air Pods
Predám nabíjacie púzdro pre Apple Pods 3ks, pre air pods prvej generácie a bez problémov nabije aj air pods druhej generácie,
Apple air pods 2
Používané Apple air pods 2 pol roka Cena-30€ Kusok špinavá krabička Kúsok oškreté ľavé slúchadlo
Huawei Freebuds 4i - ľavé slúchadlo a nabíjacie puzdro
Dobrý deň, predám ľavé slúchadlo a nabíjacie puzdro od slúchadiel Huawei Freebuds 4i. Dôvodom je strata pravého slúchadla. Kludne predám samostatne alebo spolu ako kto čo potrebuje…Slúchadlo je plne funkčne aj s nabíjacim puzdrom. Slúchadlo - 20€, Nabíjacie puzdro - 20€.
AirPods Pro/AirPods 3
Predaj slúchadiel Air Pods Pro/Air Pods3 Stav je výborný, všetky doklady sú k dispozícii , kompletné. Ceny: Air Pods Pro 2 - 80€ AirPods Pro - 70€ AirPods 3 - 60€ NA PREDAJ, mám len 4 krabici ????
Predám slúchadlá zn. Philips TAT2236
Predám slúchadlá zn. Philips TAT2236. Boli používané sporadicky na telefonovanie. Popis: Elegantné bezdrôtové slúchadlá do uší Philips TAT2236 v bielom prevedení sú celkom bez káblov, takže pocítite úplnú slobodu pri nosení bez obetovania kvality zvuku. Napriek malým rozmerom poskytnú bohatú a čistú reprodukciu hudby vďaka kvalitným 12 mm budičom. O komfort a bezpečné upevnenie v uchu počas celodenného nosenia sa postará prvok tvaru hokejky, ktorý udržuje každé slúchadlo zaistené. Špecifikom je monofónny režim (použite jedno slúchadlo, kým sa druhé nabíja), ovládacie prvky integrované do slúchadiel a vodotesnosť so stupňom ochrany IPX4. Na jedno nabitie budú hrať 6 hodín a súčasťou je aj dobíjacie puzdro, ktoré slúchadlá ochráni a dodatočne naplno nabije až na 12 hodín prehrávania navyše. Odolnosť IPX4 Vychutnajte si zvuk v akomkoľvek počasí so slúchadlami so stupňom ochrany IPX4 a výkonnými 12 mm budičmi. Hravo odolajú striekajúcej vode, potu či dažďu. Monofónny režim Vďaka monofónnemu režimu môžete čas hovoru zdvojnásobiť použitím jedného slúchadla, zatiaľ čo sa druhé nabíja. Mikrofón je automaticky priradený k slúchadlu, ktoré používate, a jednoducho ho prepnete, keď je v tomto slúchadle už takmer vybitá batéria. Kompaktné nabíjacie puzdro USB-C Slúchadlá ponúkajú až 6 hodín prehrávania na jedno nabitie a malé nabíjacie puzdro sa postará o ďalších 12 hodín prevádzky. Iba 15 minútovým nabíjaním získate ďalšiu hodinu prehrávania. Zabudované ovládanie, vstavaný mikrofón, jednoduché párovanie Pomocou ovládacích prvkov na slúchadlách jednoducho pozastavíte zoznam skladieb, prijmete hovor či prebudíte hlasového asistenta. Hneď po zapnutí funkcie Bluetooth sú slúchadlá pripravené na párovanie a po spárovaní si zapamätajú posledné zariadenie, s ktorým boli spárované. Pohodlné a bezpečné nasadenie Pohodlný a ľahký dizajn vám umožní vychutnať si svoje melódie v skutočnom pohodlí. Bez špičiek do uší nebudete v uchu nič cítiť – a nebudete cítiť žiadny tlak. Prvok tvaru hokejky udržuje každé slúchadlo zaistené. STAV: MINIMÁLNE POUŽÍVANE! AVŠAK ZVUKOVÝ PREJAV TOHTO MODELU NIE JE VEĽMI KVALITNÝ! KTO ČAKÁ KVALITNÉ SLÚCHADLÁ (BASY SÚ VEĽMI SLABÉ!), TAK RADŠEJ SIAHNITE PO VYŠSEJ RADE SLÚCHADIEL! Obsah balenia: 2x slúchadlo, 1x krabička na nabíjanie, 1x USB Nabíjačka Cena: 15€ (Cena prispôsobená kvalite slúchadiel! Pôvodná cena: 34€)
Air pods pro
Predam uplne nove nerozbalene air pods pro , dostal som to ako bonusovy darcek k iphonu Cena 150 eur nove 180 eur Osobny odber BA alebo packeta posta