bazár, predaj, inzercia, predám

Lavička, stolík alebo polička pod televízor?

Kategória: Ostatný nábytok

Lesklá, biela, minimalne používaná. Priamo v Trnave
Lavička, stolík alebo polička pod televízor?
Podobné inzeráty
Nočný stolík/konzolový stolík (iba osobný odber)
Nočný stolík/konzolový stolík (iba osobný odber) - [16.7. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Nočný stolík/konzolový stolík (iba osobný odber) - 1 Nočný stolík/konzolový stolík (iba osobný odber) - 2 Nočný stolík/konzolový stolík (iba osobný odber) - 3 Je vhodný do kúpeľne / do predsiene/ do spálne. Kvalitný výrobok, (v.š.h.): 86x60x36 cm, ťažký a stabilný. Dôvod predaja: už ho viac nepotrebujem. Cena je 100 EUR a je pevná. Ak inzerát je zverejnený = ešte aktuálny. Len vážni záujemcovia!!! Telefónne číslo je vymyslené. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom mailu.
STOLIK POD TELEVIZOR,konferencny stolik
Predam plastovy stolik pod televizor,rozmer 75x50x50 a dreveny konferencny stolik so sroubovacimy nohami,cena 10 E kus
Drevená polička - servirovací stolík
Praktická minimalistická polička- odkladací stolik na odloženie kníh,fotografií ,časopisov ,laptopu a iných drobných veci poprípade stolík na servírovanie kávy či čaju.
Nový konferenčný stolík (drevo )
Konferenčný stolík Sanne má rozmer 40×60 cm. Stolík je vyrobený z borovicovej MDF v matnom čiernom laku. Príručný stolík je dutý, spodok je však uzavretý, hrúbka dreva je 1 cm. Príručný stolík váži 7,8 kg a unesie 20 kg. Vďaka robustnému vzhľadu pôsobí odkladací stolík pevne a možnosti sú nekonečné. Stolík ponúka dostatok miesta na poháre a občerstvenie, ale aj ako miesto pre vaše najkrajšie kvety či rastlinu. Farba: čierna p.c. 249€ Materiál: MDF borovica Rozmery: 40 x 60 cm
Zariadenie na mieru do detskej izby
Dobrý deň ponúkam na predaj zariadenie na mieru do detskej izby pre 2 školopovinné deti. Zariadenie je ako nové, z kvalitného dreva, zachovalé bez poškodenia, jedine na jednej kontajnerovej skrinke je zlomený kľúčik lebo sú uzamykateľné. Cena za komplet celu izbu dohodou Ak by mal niekto záujem len o konkrétny nábytok stačí napísať alebo zavolať dohodneme sa. Pri rýchlom a bezproblémovom jednaní dohoda na cene možná. Izba sa skladá: 1. Skriňa modrá vešiaková 2. Posteľ + matrac 3. Skriňa s policami zasúvacia 4. Polička pod posteľou 5. Skriňa s policami zatváracia 6. Skriňa modrá s poličkami + 4x šuflíky 7. Písací stôl 8. Polička 9. Kontajnerové uzamykateľné skrinky 2ks 10. Písací stôl 11. Polička 12. Skrinka modrá malá s policami + 4x šuflíky
Biela Polička
Predávam bielu policu. Polička je použitá a je aj vo drsnejší kondícii. Niektoré strany bielej farby sa odlupujú, je tam aj par škrabancov. Ale okrem toho polička je pohode. Cena je 10 euro za poličku (osobný odber najlepšie).