bazár, predaj, inzercia, predám

LCD tabuľka na kreslenie

Kategória: Ostatné

Predám novú tabuľku 8,5" s LCD displejom na písanie a kreslenie. Veľmi jednoduché ovládanie.
Písanie ako normálne ceruzkou
Rýchle mazanie pomocou jediného tlačidla.Vymeniteľná batéria súčasťou balenia.Vhodné pri cestovaní alebo aj učení,hraní.

Kontakt mailom
LCD tabuľka na kreslenie
Podobné inzeráty
Predám používanú bielu tabuľku - ideálna pre písanie fixkami
Ponúkam vám skvelú príležitosť získať praktickú bielu tabuľku, ktorá vám poslúži v škole, kancelárii alebo doma. Tabuľka má rozmer 180x122 cm, čo zaručuje dostatok priestoru pre vaše myšlienky, plány a kreatívne nápady. Charakteristika tabule: Farba: Biela Rozmery: 180 cm (dĺžka) x 122 cm (výška) Ideálna pre použitie s fixkami Odolná povrchová úprava, ľahko sa čistí Stav: Tabuľka je v dobrom stave, s minimálnymi známkami používania Táto biela tabuľka je skvelým nástrojom pre výučbu, prezentácie, brainstorming alebo jednoducho ako miesto na zapísanie dôležitých poznámok. Svojim rozmerným dizajnom poskytuje dostatok priestoru pre vaše nápady a koncepty. Nezávisle na tom, či ju využijete v škole, kancelárii alebo doma, táto tabuľka vám pomôže organizovať vaše myšlienky a uľahčí vám prenos informácií.
Kreslenie v AutoCAD
Dobrý deň, ponúkam svoje skúsenosti v kreslení v programe AutoCAD 2023. - kreslenie stavebných výkresov (pôdorysy, rezy, pohľady), kreslenie súčiastok alebo iných zadaní - doučovanie používania programu AutoCAD Čas ako aj cena dodania záleží od veľkosti zadania. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom (najskôr reagujem) autocadkreslenie@
Drevená tabuľka na stojke
Drevená tabuľka:použitie(svadba,ozdobná smerová tabuľka,atď. V prípade záujmu o väčšie množstvo kontaktovať 2 týždne dopredu.
Drevená natur tabuľka - VITAJTE
Tento pekný kus dreva som našla na potulkách zo psom. Tak som drevu dala druhú šancu a vznikla z neho táto prírodná vítacia tabuľka. Zdobí ju kovový zvonček a drevené srdiečko. Z bieleho špagátu som vytvarovala písmenká. Tabuľka je nalakovaná. Veľkosť: 25 cm Stránka s vecičkami Sashe:
Doska na kreslenie pre deti  
Podložka na písanie LCD Smart Board Elektronický tablet na kreslenie pre deti
tabuľa na kreslenie a písanie
Predám tabuľu na kreslenie a písanie IKEA